"Mačja ambulanta",  Novosti

Moon Star

Uzmite malo vremena i pročitajte njegovu priču.
Teška je to priča, ali nada uvijek postoji, a mi smo tu da pokušamo napraviti sve za njega. Moon Star je pronađen prošlo ljeto u kukuruzištu u jednom selu blizu Čakovca. Nalaznica je već onda vidjela da s njim nešto ne štima, no uzela ga je i brinula o njemu najbolje što je znala i umjela. I zaista, on je dobro uhranjen, čisti micek, izuzetnog apetita.
Zašto to pišemo?
Naime Moon Star je invalid, ali mi do sad takav slučaj imali nismo. On je potpuno nepokretan, iako ima silnu, silnu želju za životom.
Kontaktirani smo neki dan da probamo pomoći, jer nalaznica sama nije u mogućnosti podnjeti financijski teret eventualnih pretraga, a i u ovom se trenu zapitala nije li eutanazija najbolja opcija za njega. Kada smo vidjeli video i nama je glavom prozujala ta misao. No, onda smo ga upoznali.
Onda smo vidjeli kolika je snaga i želja za životom u tom mladom mačku. Napravili smo rtg, krvne nalaze, cijepili ga, a dobio je i svoje pampersice. 🙂
Sljedeći korak je Zagreb i faks, posjet neurokirurgu, da vidimo možemo li išta napraviti za njega. Da, trauma je stara, na rtg.snimci se ne vidi ništa posebno, krvna slika je dobra. Zato bi voljeli s njim dalje, dalje, da dobije šansu.
Možete li nam pomoći? Troškovi su već sad oko 500,00 kuna, a biti će i veći. Molimo vas. Barem da probamo.
 
Udruga Sklonište dobrote
HR9623400091110790897
model: 00 ili 99, poziv na broj: datum uplate
SWIFT(bic): PBZGHR2X (za uplate iz inozemstva)
Paypal:sklonistedobrote@gmail.com
Opis: Moon Star