"Mačja ambulanta",  Novosti

Nada

Samo da se javimo sa malim updateom! Imamo i dobre i loše vijesti. Dobre su da je Nada super! Apetit je dobar, probava savršena, skinuli smo je sa sistemskog antibiotika i samo malo još tretiramo okeco koje suzi  dobila je antiparazitike i uskoro slijedi 1. cjepivo, ali…. Da nebi bilo tako jednostavno, Nadi smo napipali kvržicu na tijelu  s obzirom na lokaciju, njene godine, to da je bila nekastrirana i vjerojatno pobacila, FIV +…bojimo se da se radi o tumori mliječne žlijezde. Nećemo hrliti pred rudo, čeka nas još pregled i dogovor za dalje, pa ćemo znati više…a sve to ujedno znači i više troškova. Za sad smo skupili pola, 500 kn pristiglo je za našu Nadicu. ❤️
Hvala svima na uplatama!
 
Donaciju možete uplatiti na:
Udruga Sklonište dobrote
HR9623400091110790897
model: 00 ili 99, poziv na broj: datum uplate
SWIFT(bic): PBZGHR2X (za uplate iz inozemstva)
Paypal: sklonistedobrote@gmail.com
Opis: NADA
 
Ili možete nazvati naš humanitarni telefon ☎ 060 822 822 
Molimo podijelite 
* P.S. Nada i dalje traži adekvatniji privremenac jer je trenutno u kavezu.

Bok ekipa!
Danas je prekrasan sunčan dan, znamo, i nedjelja je, ali nama je i danas djelomično radni dan (sve naše mace treba nahraniti, podijeliti terapije, očistiti mačje wc-e…), a također danas je dan kada ćemo vas upoznati s našom novom štićenicom.
Dali smo joj ime Nada. Stigla nam je u srijedu u noćno dežurstvo (hvala dr. Dolaru i hvala Vanji što ju je odvezla) nakon što smo zaprimili poziv o maci koja se dovukla do jednih ljudi u Murskom Središću sva iznemogla, jadna, ispijena. Krvni nalazi su bili katastrofični. A test je pokazao da je Nada pozitivna na FIV, mačju sidu. Maternica čudna… Išli smo iz dana u dan. Noć je preživjela ali i dalje je bilo kritično. Napravljen je ultrazvuk, mačića nema, a njoj sise lagano punjene mlijekom. Nalaznici su potražili u blizini, ali mačiće nisu našli niti čuli mjauke. Ne znamo što se dogodilo. Nada je definitivno bila nečija maca, totalno je mazna, pitoma i željna pažnje. Ukoliko netko zna čija je bila u M. Središću, molimo javite se! Maca je nađena u Poljskoj ulici, ali moguće da je došla i dalje.
Nada je sad stabilno, otpuštena je na kućnu njegu, jede, dobila je terapiju i HITNO TRAŽI SMJEŠTAJ! A osim smještaja, trebamo pomoć u vet. troškovima (krvne pretrage, testovi, lijekovi, stacionarno liječenje, dolazak na dežurstvo…), nakupi se brzo. Sveukupno će biti oko 1000 kn.
 
Donaciju možete uplatiti na:
Udruga Sklonište dobrote
HR9623400091110790897
model: 00 ili 99, poziv na broj: datum uplate
SWIFT(bic): PBZGHR2X (za uplate iz inozemstva)
Paypal: sklonistedobrote@gmail.com
Opis: NADA
 
Ili možete nazvati naš humanitarni telefon ☎ 060 822 822. 
 
 
 
 
 
 
 
Molimo podijelite