Mačići,  Novosti,  Udomi

Noelle i Nestor

Ovo su Noelle i Nestor. Braco i seka koji strpljivo čekaju svoj zauvijek dom, dok njihov braco Nixon već dugo uživa u svom.
Sada su već veliki mačići, stari su 6 mjeseci, naučeni na život u kući i na suživot sa drugim macama. Nestor je ogromna mazilica i obožava svoje slobodno vrijeme provoditi u krilu tete čuvalie. Noelle kao sve prave dame voli se pomaziti i spavati na samo njenoj grebalici. Oboje vole dobro pojesti i pravi su veseljaci koji mogu uljepšati ove tmurne dane. 🙂 Više su puta očišćeni od parazita, cijepljeni, te naučeni na pijesak.
Sigurni smo da među vama postoji i njihov zauvijek čovjek i zuvijek dom. Ma tko ih nebi poželio ovako slatke. (Udomljavanje u paru nije uvijet).
Ako su Noelle ili Nestor osvojili i vaše srce, javite nam se na mail udrugaskloništedobrote@gmail.com. ❤️

A tko se nas sjeća?

Da, znamo, u moru svih ovih silnih napuštenih beba teško je sve pohvatati, ali tete su tu da vas podsjete.

Nađeni smo sa 3 tjedna starosti, sekica nas je napustila na putu do veterinara, a nas troje se vraški borilo. Bili smo pothranjeni, puni parazita, jadni i slabi. Ostavili su nas bez mame, na livadi, bez zaklona. Kiša je padala po nama, pothladili smo se. Kad je zasjalo sunce, mislili smo da nam je to spas, ali nije bio jer su oko nas počele obljetavati muhe a mi i u proljevu… Vidite što smo sve preživjeli?

Sad smo zdrave buhtlice koje traže domove. ❤ Itko za nas?