Mačići,  Novosti,  Udomi

Oak i Onega

Pa tko je to nama spreman za svoj zauvijek dom? O bebe koje su imale sreće da se za njih javila divna teta Sandra, othranila ih na bočicu, podigla na noge, a sad je na nama da za njih pronađemo super domove.

Već i ptice na grani znaju da su dudaši ekstra vezani uz ljude i da u onoj najosjetljivijoj fazi imaju samo nas. O bebe je njihova mama sakrila u bunker autobusa, te su tako igrom slučaja došli do Varaždina. Nažalost, bebu Oaklya smo izgubili, no Onega i Oak su stastali u prave mačorčiće i sad čekaju biti primijećeni. Znamo da je konkurencija strašna, da mačića ima kao gljiva nakon kiše, ali se oni nadaju da će ipak netko pitati i za njih. Sad imaju nešto malo manje od dva mjeseca, samostalni su, a u novi dom dolaze očišćeni od parazita, te prvi puta cijepljeni protiv zaraznih bolesti.

Dijelite nam naše O bebice.


A nakon gerijatrije vrijeme je za mladost kako bi održali balans.
Jučer nam je na skrb doputovala ova vesela O trojka. Kad napišemo doputovala, to mislimo doslovno, jedino ekipa nije imala dovoljno kunica za busnu kartu, pa su putovali u bunkeru. Šalu na stranu, jučer nam bome nije bilo do smjeha, kad nam je stigla dojava da su u busu negdje između motora i bunkera pronađeni mačići dudaši. Bus je prometovao na liniji Zagreb – Varaždin, a njihova ih je mamika u Zagrebu očito sakrila na to mjesto, jer bus je neka tri tjedna bio parkiran i ona je odlučila da su tamo sigurni.

I opet, rasturi dan, raspored, sve preokreni, organiziraj se. Prvo su došli do naše volonterke koja ih je ugrijala, nahranila, a onda smo tražili dalje neku soluciju. I našli je, zahvaljujući dragoj gospođi iz Varaždina koja ih je preuzela na skrb tako dugo dok su na bočici. Kad krenu samostalno klopati, preuzimamo ih natrag. Nadamo se da će sve biti dobro s njima, jer su to ipak dudaši, krhka bića i za njih se tek treba izboriti.

O leglo traži svoje kume/kumove.
Više o programu kumstva pročitajte na linku.
Također, trebamo zamjensko mlijeko za mačiće, jer se troši sumanutom brzinom.

Hvala svima na pomoći!