"Mačja ambulanta",  Novosti

Oberon

Očito stvarno sve ima svoje “zato” i svoj razlog.
Ekipo! upoznajte našeg novog najmlađeg člana obitelji, Oberona 💛
Oberon se nekako pronašao u kljunu vrane, ne znamo kako je tamo dospio, ali zahvaljujući predanim ljudima, sad je na sigurnom i dobio je zamjensku mamu, našu Oksanu. Jedna cura uzela ga je nakon što ga je vrana kljuckala i razvlačila po asfaltu, naša Ines i Dijana sjele su u auto i isti tren bez imalo dvojbe krenule na put prema Petrinji po bebu. Po povratku iz Petrinje u Zagrebu su stale kod naše drage doktorice Ines koja ga je pregledala, srećom ozljede su bile samo površinski i uz malo antibiotika i kremice sve će to brzo proći. Put su nastavile do lijepog našeg Međimurja kako bi bebu probali podmetnuti maci Oksani.
Beba je dobila ime Oberon, sad je član naše family, mama Oksana prihvatila ga je momentalno! Stigao je sa 112 grama, pupčanom vrpcom i srećom, lakšim ozljedama od vrane. Mogli bi reći da je možda koji sat, eventualno dan maksimalno stariji od naših beba. Prikopčao se na sisu i ne pušta od tad.
Trebati ćemo vašu pomoć, sezona mačića službeno je otvorena, a s njom dolaze i veliki troškovi, puno kvalitetne baby hrane i mnogo utrošenih živaca naših volontera (ne jer ne volimo bebe, nego zato jer znamo da ih nećemo sve moći spasiti).
Ako možete uplatite donaciju za malog Oberona na:
 
Udruga Sklonište dobrote
HR9623400091110790897
model: 00 ili 99, poziv na broj: datum uplate
SWIFT(bic): PBZGHR2X (za uplate iz inozemstva)
Paypal: sklonistedobrote@gmail.com
Opis: OBERON
 
Ili možete nazvati naš humanitarni telefon ☎ 060 822 822. 
 
Ono što ćemo svakako trebati jest kvalitetnija suha i mokra kitten hrana, zamjensko mlijeko za mačiće, pijesak/peleti i puno kuma koje će pomoći platiti potrebna nadolazeća cjepiva, antiparazitike. Hvala svima i hvala našem odličnom timu koji je sudjelovao u spašavanju bebe!