"Mačja ambulanta",  Novosti

Oggy

Bok narode! Upoznajte našeg novog štićenika – Oggy-a.
Oggy je imao vlasnicu, ali zbog okolnosti i njegovih specifičnih potreba odlučili smo ga preuzeti na skrb, maknuti od potencijalne opasnosti da opet ne strada, te kako bi mu poboljšali kvalitetu života, vidjeli možemo li kako “smanjiti” invaliditet i nakon toga, naravno, potražili mu dom u konačnici. Navodno je susjed Oggy-a upucao sa zračnom puškom kad je bio mlađi, što mu je ostavilo trajnih posljedica, pa Oggy ne koristi najbolje stražnje dvije nogice, iako se on samostalno kreće i ipak koristi jednu nogu poput oslonca. Nuždu djelomično kontrolirano obavlja, odnosno koristi mačji zahod, a tu i tamo ga još teta izmokri.
Od kad je kod nas, Oggy se super uklopio kod naše tete čuvalice Nine, izuzetno je velika mazica i pričalica, samo baš nije oduševljen njenim mačjim čoporom, no ok, skužiti će da to nije big deal.
Bivša vlasnica ga je testirala na sidu i leukemiju, te je negativan, cijepila protiv zaraznih bolesti i osigurala mu kastraciju koju je Oggy obavio. Iako je prošlo već dugo vremena od njegove ozljede, svejedno želimo vidjeti možemo li nešto učiniti po tom pitanju, ojačati muskulaturu, poboljšati korištenje stražnjih ekstremiteta, a za to moramo obaviti za početak ortopedski i neurološki pregled, te u najmanju ruku RTG! Skupljamo 300 kn!
 
Udruga Sklonište dobrote
HR9623400091110790897
model: 00 ili 99, poziv na broj: datum uplate
SWIFT(bic): PBZGHR2X (za uplate iz inozemstva)
Paypal: udrugasklonistedobrote@gmail.com
Opis: OGGY
 
Ili možete nazvati naš humanitarni telefon 060 822 822.
Hvala i držite fige frajeru 🤞