Mlade mačke,  Novosti,  Udomi

Oggy

New entry u našoj družini je Oggy, ili Ogoslav od milja, ili kad teta D pop….**onda viče OGNJEN, šta radiš sunce ti vidim! Pa, što to Oggy radi da nam tako naljuti tetu D? Ajmo redom..
Frajer skida pelenu, trga svom snagom podloške, urla pred vratima- hooooću vaaaannn!!!
Vidim, već sad ste se zagrijali da ga udomite, jel? Paaa stanite u red, jer Oggya prvo treba predstaviti.
Dobili smo pred cca dva mjeseca mail iz Ivanić Grada u kojem je opisana njegova situacija, njegov život, te planirana eutanazija. Da, dobro ste pročitali. Oggy, mlad i ekstra drag i umiljat mic. Trebao je biti uspavan, jer nije po pe esu, odnosno, vjerojatno je preživio neku traumu koja mu je oštetila kralješnicu, pa hoda kao da mu je stražnji dio tijela pijan, a nuždu obavlja sam, al kontrola iste je upitna, pa je teta D našem manekenu stavila pelenu. Iako je Oggy žustro skida, ne zna on da teta ima as u rukavu, a to je dodatna pelena na pampersicu, pa se ti Ogica moš slikat. Inače, on je micek u tip-top stanju, dobrog apetita, kastriran, cijepljen, fiv/felv negativan.
Dakle, Oggy traži zaista dom i traži udomitelja koji bi imao vremena i volje provoditi s njim vrijeme vani, te ga paziti, jer Oggy padne sa stražnjim dijelom tijela, te se bi vani vrlo lako mogao povrijediti. Vjerujemo, ali čvrsto vjerujemo da bi se i za njega mogao pronaći netko sa velikim srcem, a izlasci nisu niti nužni, koliko je nužno da provodite vrijeme s njim, jer teta D. nema dovoljno vremena samo za njega.
Za sve ostale info – kontakt.
Share za Oggya.

Bok narode! Upoznajte našeg novog štićenika – Oggy-a.
Oggy je imao vlasnicu, ali zbog okolnosti i njegovih specifičnih potreba odlučili smo ga preuzeti na skrb, maknuti od potencijalne opasnosti da opet ne strada, te kako bi mu poboljšali kvalitetu života, vidjeli možemo li kako “smanjiti” invaliditet i nakon toga, naravno, potražili mu dom u konačnici. Navodno je susjed Oggy-a upucao sa zračnom puškom kad je bio mlađi, što mu je ostavilo trajnih posljedica, pa Oggy ne koristi najbolje stražnje dvije nogice, iako se on samostalno kreće i ipak koristi jednu nogu poput oslonca. Nuždu djelomično kontrolirano obavlja, odnosno koristi mačji zahod, a tu i tamo ga još teta izmokri.
Od kad je kod nas, Oggy se super uklopio kod naše tete čuvalice Nine, izuzetno je velika mazica i pričalica, samo baš nije oduševljen njenim mačjim čoporom, no ok, skužiti će da to nije big deal.
Bivša vlasnica ga je testirala na sidu i leukemiju, te je negativan, cijepila protiv zaraznih bolesti i osigurala mu kastraciju koju je Oggy obavio. Iako je prošlo već dugo vremena od njegove ozljede, svejedno želimo vidjeti možemo li nešto učiniti po tom pitanju, ojačati muskulaturu, poboljšati korištenje stražnjih ekstremiteta, a za to moramo obaviti za početak ortopedski i neurološki pregled, te u najmanju ruku RTG! Skupljamo 300 kn!
 
Udruga Sklonište dobrote
HR9623400091110790897
model: 00 ili 99, poziv na broj: datum uplate
SWIFT(bic): PBZGHR2X (za uplate iz inozemstva)
Paypal: udrugasklonistedobrote@gmail.com
Opis: OGGY
 
Ili možete nazvati naš humanitarni telefon 060 822 822.
Hvala i držite fige frajeru 🤞