Novosti,  Odrasle mačke,  Udomi

Osvalt

Ooooke, već smo evidentirali da se u jednoj mačko kući odvijao božićni photoshooting i da su sudjelovali svi stanovnici te kuće.
Eeee sad, svađa među dlakavcima nastaje kad svi misle da su najljepši i svi se žure da predstave baš svoje božićne fotke vama. I eto, danas se za red izborio Osvalt. Momak je pozirao sve u 16. Bio je u kadru i kad nije trebao biti, maaazio se u fotić, pričao, pa mogli bi čak reći i pjevao .
Osvalt je predivna duša. Miran, drag, uredan, velika mazica i baš pristojan micek. Ima preedivne velike zelene okice i baš posebno mekano krzno. Stvarno je micek za poželjeti!Kastriran je i cijepljen, očišćen od parazita, star oko dvije godine i spreman za svoj dom. Hmm, možda još stigne obaviti ovogodišnji božićni photoshooting i u svom novom zauvijek domu? 😊

Slažete li se s nama u tome da nekako odrasle mace, uz ovolik broj mačića, padaju u zaborav? Za njih upita skoro da i nema.. Osvalt je jedan od takvih. Nepravedno neudomljiv micek koji se nada da će se netko zaljubiti baš u njegove zelene okice i divan karakter.
Ovaj je momak star oko godinu i pola, zdrav, kastriran i cijepljen. Čeka samo svoje ljude da im pruži svu ljubav koju čuva u sebi.
Čekamo vas! ❤

Za dobro jutro malo dobrih vijesti !
Osvalt – naš micek iz Goričana, imao je više sreće nego pameti. Udarac automobila za njega nije ostavio veće posljedice, ništa nije slomljeno, samo natučeno i on se oporavlja.Kako to vrlo često biva, ispada da je Osvalt ničiji micek, jer nitko nam se za njega nije javio, pa tako se Osvalt prikrpao našoj veseloj družini i čim bude spreman čeka ga kastracija te traženje doma u kojem će ga voljeti i neće puštati da bezglavo juri cestom. Jednom je imao sreće, ali ne događa se to tako često.

Za Osvalta smo prikupili 360 kuna, što je dovoljno za troškove koje je imao u ambulanti. Sad skupljamo još za kastraciju, cijepivo protiv zaraznih i paštetice. Za to trebamo još nekih 250 kuna, pa eto ako možete odvojiti koju kunicu bili bi vam zahvalni.

Udruga Sklonište dobrote
HR9623400091110790897
model: 00 ili 99, poziv na broj: datum uplate
SWIFT(bic): PBZGHR2X (za uplate iz inozemstva)
Paypal: udrugasklonistedobrote@gmail.com
Opis: Osvalt