"Mačja ambulanta",  Novosti

Pale 🖤

Neki od njih dođu samo kako bi nam pokazali svu ljepotu i grozotu života i borbe za isti, a kada njihova misija dođe kraju odlepršaju tamo odakle su i došli. I iako je teško, zauvijek ostaju u našim srcima, jer one koje voliš ti su uz tebe uvijek i zapravo nikada ne odu. Takav je bio i naš Pale.
Danas u 12 :30 njegovo je srce nakon osam teških dana borbe stalo. Uz njega je bila naša teta koja nije dozvolila da Pale ode sam, koja bi sve, zajedno s našim veterinarima dala da je moglo drugačije.

Pale se dva puta čupao iz ralja smrti, dva je puta izašao kao pobjednik, imao je i svoju obitelj koja je čekala na njega, ali treći puta Pale više nije mogao. Pluća su previše stradala i danas je došao trenutak kada je teta znala da ga mora pustiti. Do zadnje minute naši su veterinari pokušavali, ali Pale je trebao svoj mir , svoj svijet bez boli. Ovozemaljski život napustio je u 12 :30. Naš nikada neće. Ono što znamo je da Pale od kad je postao dio našeg života više nije bio sam na svijetu. Imao je nas, imao je vas, barem nekoliko mjeseci.

Nažalost, moramo napisati da su iza njega ostali dugovi koje moramo podmiriti u iznosu od oko 1500 kuna pa i više. Napravljeni su rtg ovi, krvne slike, nalazi punktata poslani u Laboklin. Molimo vas, unatoč tome što smo ovu bitku izgubili, pomozite nam da podmirimo dug za našeg dečka.

Zbogom Pale…
Dok se jednom ne sretnemo. 🖤

Udruga Sklonište dobrote
HR9623400091110790897
model: 00 ili 99, poziv na broj: datum uplate
SWIFT(bic): PBZGHR2X (za uplate iz inozemstva)
Paypal: udrugasklonistedobrote@gmail.com
Opis:Pale


Taman kada smo pomislili da je sve ružno iza njega, da je nakon što je dva puta opasno bio blizu smrti, sad konačno spreman za novi dom, Pale nam je ozbiljno životno ugrožen i treći puta. Jučer smo odjurili našim veterinarima kojima se po xy puta zahvaljujemo na stručnosti i strpljenju kojeg imaju za našu četveronožnu ekipu. Pale je detaljno obrađen i nažalost nije dobro. Kako je imao problema s disanjem, napravljen je rtg na kojem je vidljivo da su pluća u lošem stanju, te homogeno zasjenjenje , u prijevodu u prsnom košu je nešto.
To nešto vidite u ove dvije šprice koje su naši veterinari izvukli iz prsnog koša-piotorax, odnosno nakupina gnojnog sadržaja, koja je Paletu stvarala ogromne probleme s disanjem. Napravljena je krvna slika koja je loša, naravno u skladu s njegovim stanjem.
Izvađen sadržaj poslan je u Laboklin jer moramo znati što uzrokuje nakupljanje gnoja, jel to bakterija, virus, kako se zove to što nam želi uzeti Paleta. On je ostao u stacionaru, na terapiji je i već jučer navečer je jeo, što je s obzirom na sve super vijest.

Vas molimo da nam pomognete, jer samo nalazi iz Laboklina su 150 eura, plus dvije rtg snimke, plus vađenje krvi, stacionar. Troškovi su u samo dva dana oko 1500,00 kuna, a još nismo pokrili ni prijašnje troškove vađenja oka.

Pale je onaj dan kad smo ga pronašli bio u očajnom stanju i nismo znali jesmo li zakasnili, ili smo ipak stigli na vrijeme. Kada je preživio noć, odlučili smo da više nikada neće biti sam na svijetu. Zato, ako možete, pomozite s kojom kunom.
Hvala.

Udruga Sklonište dobrote
HR9623400091110790897
model: 00 ili 99, poziv na broj: datum uplate
SWIFT(bic): PBZGHR2X (za uplate iz inozemstva)
Paypal: udrugasklonistedobrote@gmail.com
Opis: Pale