Mlade mačke,  Novosti,  Udomi

Papaja

Papaja, ljepotica u svakom pogledu, traži dom! ❤️
Papaja je mlada curka od nekih 2 godine, zdrava, sterilizirana i cijepljena. Velika je maza i staložena maca mirnog karaktera. Obožava odmarati u krilu, a najviše bi voljela biti u krilu samo svog čovjeka.
Itko za ovu prezgodnu curu?


Ljepotica Papaja traži dom! 

Nakon što je ostavljena bez beba koje je tražila bez prestanka, nakon što se mliječna žlijezda upalila, a bebe ko zna gdje ugibale, Papaja je oporavljena u potpunosti, sterilizirana i spremna za svoj zauvijek dom. Ona je mlada, zdrava i vesela maca željna svojih ljudi i sigurnog doma. Cijepljena je i čišćena od parazita, a nedostaju joj samo pravi ljudi. ❤


I ne razumijem taj sklop u ljudskom mozgu, taj nemar i zlobu.. Papaja je maca koju je neka pametna ljudska glavica odbacila. I to ne samo nju, već i njene bebe. I ne zajedno, već ih je netko odvojio toliko da ih mama maca više nikad nije mogla naći. U panici je danima tražila svoje bebe, svuda, no bez uspjeha. Umorna, iscrpljena, gladna..  Tako je završila kod nas..
Sad je sve iza nje, oporavila se i opustila. Sterilizirana je i cijepljena, očišćena od parazita i spremna za prave ljude. Ljude koji će je voljeti i nikad ne izbaciti.

Papaja čeka ❤