Mačići,  Novosti,  Starije mačke,  Udomi

Pastel Iris i bebe

Griffin i Gemma plus mama Pastel Iris, pronađeni su u sumrak kada ih je nalaznica skoro udarila automobilom. Mama se skrivala, ali bebice su se igrale nasred ceste. I što sad? Nalaznica prepuna maca kao i svi mi, ali nažalost činjenica je da mnoge to nije briga, stala je, pokupila ih i odvela sebi doma. Malecki su bili u teškoj upali – nosići, oči, mama opet skotna.
Krenuli smo s tereapijom, malci su jučer cijepljeni i čekaju na svoje domove, a mamu čeka kastracija.

Griffin je pravi frajer, a Gemma nježna curica. Idealno bi bilo da ih udomite u paru, jer zajedno su se ogrebali za privremenac, pa zašto ne bi i za zauvijek. Mama će nakon kastracije tražiti dom, a već sad prima upite.

Dijelite našu malu obitelj.

 

 

 

 

 

 

 

 


Odakle krenuti? Ha, najbolje od početka..

A početak je takav da su zamalo završili pod kotačima tete M, jer su se muvali nasred prometne ceste, ne sluteći opasnost koja ih vreba. Tužno je da nitko, osim tete M, nije vidio, ili nije htio vidjeti dva mališana na cesti koji trebaju pomoć. Ona, unatoč dvoznamenkastom broju životinja koje ima, nije mogla okrenuti glavu, te ne samo da je uzela njih, uzela je i mamu.

Crna (odnosno smeđa od slabe prehrane) curica, duplo je manja od brata, a kako i nebi kad joj je nosić bio pun gnoja, začepljen. Crno – bijeli dečkić bolje je od sekice, no i on je na antibiotiku, kao i mama. Čim završe s antibiotikom, čeka ih cijepljenje, a mamu i kastracija.

Ima li netko tko bio uskočio sa smještajem? Netko tko ima više mjesta i manje životinja od tete M? Ima li netko tko bi udomio malecke, ili mamu? Osigurat ćemo terapiju i veterinara.

Za više informacija javite nam se na udrugasklonistedobrote@gmail.com.