Novosti

Pomozite nam platiti veterinarske troškove od 20 000 kn!

Puno je mačaka prošlo kroz naše ruke, puno njih smo spasili sa ivice smrti, puno njih je zaslužujući našem radu i volontiranju pronašlo svoje domove gdje su paženi i maženi, a sve je loše iza njih. 11263781_10207114753451012_1847493551_n

Za svaku mačku pojedinačno dali smo dio svojeg doma, svojeg srca i svojeg vremena.

Od nijedne mačke nismo odustali, uvijek smo išli dalje u dijagnostiku, a nekima je upravo to spasilo život. Kad rješenje nismo pronašli kod jednog veterinara, otišli smo drugome. Kad rješenje nismo pronašli kod nas, otišli smo dalje – u Zagreb.

Sve bi ponovili, ako treba išli bi i na kraj svijeta. Samo da ih spasimo jer u konačnici ljudi su ih i doveli do takvog stanja.

Veterinari iz veterinarske ambulante Bioinstitut bili su nam i još uvijek jesu, velika podrška u našem radu. Raznim popustima olakšavaju nam rad od samog početka te nam stoje na raspolaganju danonoćno i ni jedan jedini put nisu odbili doći na dežurstvo ni u 3 ujutro ni u 11 navečer.

Bez obzira na popuste i trud naših veterinara, neki troškovi su i dalje veliki (manji nego bi bili, ali ipak) i kad se sve to zbroji došli smo do brojke koja je poprilično zastražujuća, a samim time došli smo pred zid gdje smo ograničeni spasiti s ulice samo one mace kojima je to doista presudno. IMG_20150519_180422

Ne želimo si to priznati, ali ukoliko ubrzo ne smanjimo dug, nećemo moći uopće zbrinjavati napuštene mace. Sad jedva osiguravamo hranu, pijesak/pelete i one osnovne stvari, dok nam se iz tog razloga gomilaju veterinarski neplaćeni računi.

Odvojite nekoliko kuna iz svojeg novčanika, odreknite se jedne kave, kutije cigareta, nove kreme ili majce. Mi često dajemo više nego možemo, ali vaša pomoć nam je prijeko potrebna.

 

Donacije možete uplatiti na:

Erste banka

HR0424020061100648383

Svrha: VETERINARI / LIJEČENJA (svejedno)

Ime: Udruga Sklonište dobrote

Iznos: svaka lipa se broji! 

Donacije hrane i donacije u gotovini možete predati svakim radnim danom od 8-16 h na adresi Otona Župančića 24, Čakovec ili dogovorom na e-mail: udrugasklonistedobrote@gmail.com ili na 095 / 614 – 5976 u nekom drugom terminu te u Varaždinu i Zagrebu.

 

Budite dio kotačića dobrote i pomozite napuštenim šapicama da postanu dio naših srca, spašeni sa ulice ♥

 

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.