Akcije,  Novosti

Pozivamo vas na 3. ovogodišnju AKCIJU skupljanja donacija za mace u BAZI! :)

 

Udruga za zaštitu mačaka „Sklonište dobrote“ po 3. put ove godine organizira akciju skupljanja hrane, novca za veterinare i ostalih potrepštine za napuštene mace, svi ste dobrodošli!

U subotu 21.11.2015. godine od 10-14 h organiziramo veliku akciju skupljanja hrane, pijeska, dekica, transportera, igračaka, novca za veterinare i svih ostalih potrepština za napuštene mace! Akcija će se provesti u caffe baru “Baza” na adresi Zrinski-Frankopanska bb, Čakovec. 

Trenutno na skrbi imamo 63 mačke, od kojih je 17 bolesno, a par ženkica mora skupiti kunice za sterilizaciju. Naše dugovanje prema veterinarskoj ambulanti Bioinstitut i dalje je poveće, a trenutno iznosi više od 14.000,00kn.

Osim mačaka na našoj skrbi ove smo godine opet krenuli sa projektom “Uhvati – Steriliziraj – Vrati” gdje nam je cilj kastrirati sve slobodnoživuće mace, i ženke i mužjake.

Tim projektom drastično bi smanjili broj mačića koji na svijet dolaze u potpuno neadekvatnim uvjetima gdje nemaju nikakav dodir sa ljudima, a ukoliko se na vrijeme ne uhvati i socijalizira postaju slobodnoživuče mačke koje i dalje doprinose hiperpolulaciji mačaka.

Kako bismo ostvarili cilj projekta “Uhvati – Steriliziraj – Vrati” –  TREBAMO VAŠU POMOĆ! 

Velikim dijelom osigurana su nam sredstva za pokrivanje veterinarskih troškova u ovom projektu od strane Grada Čakovca te smo jako ponosni što je naš grad otvorio oči i shvatio ozbiljnost ove situacije te nam je omogućio humano i efikasno rješiti problem prevelike populacije mačaka.

Sredstva poput hrane, pijeska, kaveza, ampula protiv nametnika te jedan dio veterinarskih troškova nisu osigurana od strane grada. 12182205_640997692706774_1705867044_n

 

Naš CILJ je tijekom ove akcije skupiti:

Za VETERINARE: 500,00 kn

ZA PROJEKT “UHVATI -STERILIZIRAJ- VRATI”: 2 kg suhe hrane, 5 L (kg) pijeska, 10 konzervica od 400 grama.

Za mace na SKRBI udruge: 20 kg suhe hrane, 20 L (kg) pijeska, 20 konzervica od 400 grama.

 

 

Pomozite nam da nastavimo tim koracima, da u daljnjem radu spasimo još više nedužnih mačaka, posebice onih ozljeđenih i bolesnih. Budite trag na njihovom srcu, budite jedan dio kotačića dobrote. 

Pozivamo vas da pogledate album mace Lolle koja traži dom ili pak postanete kum ili kuma nekoj od mačaka na našoj skrbi.

 

Akcija u Bazi

 

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.