Novosti

Pozivamo vas na humanitarnu akciju Peci i Pomozi 19.12. u Čakovcu! Dođite i pomozite napuštenim macama :)

Pozivamo vas na humanitarnu akciju Peci i Pomozi 19.12. u Čakovcu! Dođite i pomozite napuštenim macama 🙂

U sklopu Adventa koji se održava u gradu Čakovcu,  pozivamo Vas na humanitarnu akciju ‘PECI I POMOZI’ koja će se održati u subotu 19.12. od 10 do 18 sati na gradskom trgu u Čakovcu.

Ove godine smo za vas pripremili hrpu izvrsnih božićnih kolačića, predivne kalendare sa motivom mačaka u čak četiri različite veličine (džepni, stolni, zidni jednolisni i zidni 12 lisni), odlične platnene torbe koje je ilustrirala Jelena Brezovec, home made krevetiće za mace ili manje pse te mnogo drugih stvarčica – a sve u zamjenu za donaciju za ničije šapice!

Peci i pomozi - naslovna proba 4

 

U 11 sati otvara se najbolja do sada TOMBOLA na kojoj ćete u zamjenu za donaciju od 20 kn izvlačiti brojeve, iskušati sreću i osvojiti neku od vrijednih nagrada (ulaznice za toplice Sv. Martin, bonove za kozmetičke i frizerske salone, butelje vrlo kvalitetnih vina domaćih vinara, već spomenute kalendare, krevetiće i torbe te mnoge druge vrijedne nagrade!). Ne zaboravite – svaka tombola je dobitna, a 20 kn ide u dobrotvorne svrhe!

 

I sad, nešto nikad viđeno! Kako bi ovu akciju učinili posebnom i skrenuli pozornost na ničije mace, odlučili smo vas počastiti najvećom tortom u obliku MACE dugom čak dva (2!!!) metra! Torta će se rezati i  dijeliti u 13:00 sati pa dođite i Vi po svoj zalogaj!

tumblr_ljrmniNtEo1qj4o5ko1_500

 

Kako se ne bi samo gostili i uživali, s početkom 14:30 sati u grijanom šatoru koji će se nalaziti pokraj štanda Udruge, volonteri su organizirali radionicu za najmlađe! Pobjednik radionice osvaja glavnu nagradu – edukativne slikovnice za djecu, dok ostali sudionici dobivaju utješnu – slatkiše. Sve radove možete ponijeti kući za uspomenu.

Kako će padati noć i božićni duh obuzimati cijeli grad Čakovec, volonteri će podići atmosferu prigodnim glazbenim programom uz Tamaru Korunek i besplatnim kuhanim vinom!

 

Dođite 19.12. na akciju ‘Peci i pomozi’, zabavite se, družite, razveselite svoje najmlađe, odaberite nešto sa štanda Udruge Sklonište dobrote te ujedno učinite dobro djelo i pomozite macama! Probudimo pravi smisao Božića u nama – pomozimo potrebitima i provedimo blagdane sa svojim najmilijima!

 

Ovu akciju sponzorirali su San kozmetika, kozmetički salon Aleda, salon Perla, Frizbook salon, Zumba with Danijela, May Way, toplice Sv. Martin, vinarija Belović, vinarija Bartolić, vinaria Preiner, Penjalice/grebalice Mao Mao i mnogi drugi!

Mačje šapice zahvaljuju!

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.