Mačići,  Novosti,  Udomi

Premila i Predraga

 
Jutro narode! Popili kafesito? Spremni za još jedan divan, sunčani dan?
Neka nam ovakvo vrijeme izdrži što duže.. ☺
Dakle, evo naših cura u pokušaju broj 3 da pronađi svoje ljude. Kod prošle objave došlo je do polemike, pa kako bi otklonili nejasnoće odmah u startu, ajmo pojasniti neke stvari.
Premila i Predraga udomljavaju se u paru, jer eto povezane su i mislimo da bi to bila najbolja opcija za njih. Udomljavaju se kao kućne mace bez izlazaka van, pa ako vam se to ne sviđa, poštujemo vaš stav, no onda bolje da pogledate neke naše druge mace na skrbi, a ne njih dvije. Ako živite u stanu i imate balkon, isti mora biti omrežen.
Zašto? Pa zato jer su to mace i mada neki ne vjeruju, ne dočekaju se uvijek na noge kada zveknu s balkona.
Svi koji budu zainteresirani za njih, ispune naš upitnik za udomitelje, koji je vrlo kratak, javno dostupan na našoj web stranici, a kad vam mace dovezemo doma, tada potpisujemo ugovor koji prethodno pročitate kad se dopisujemo..
Zašto postoji procedura? Zato što svim macama pokušavamo pronaći dobre domove, trudimo se maksimalno oko njih, izvlačimo ih iz groznih stanja i samo želimo da im bude dobro. Da, nekad pogriješimo, no to je ljudski, te se drugi puta trudimo ne ponoviti grešku.
Predraga i Premila su stare oko 2 mjeseca, jako umiljate, željne pažnje , zdrave i cijepljene protiv zaraznih bolesti.
Ako imate kakva pitanja glede njih, javite nam se na mail.

Bila jednom jedna maca koja je ma svijet donjela 5 krasnih mačića.. Bio jednom jedan “čovjek “koji je odlučio da mama maca mora živjeti prirodnim životom, punim plućima, ostvarivati se kao majka i maciti se nekoliko puta godišnje, jer nemoš protiv prirode, jel? No, osnove matematike ukazale su mu na to da ne može sve mace zadržat, jer tko će to hranit, pa ako su još k tome i ženke, tko će više brojit legla i mačiće? I tako naš “čovjek” odlučio pod okriljem noći iskipati mačiće na mjestu gdje će ih ipak netko naći i možda pokupiti, jer neće naš čovjek da malci baš uginu, ali zaključio je da je ipak lakše svoju odgovornost prebaciti na tuđa leđa.
Priroda je priroda, u prirodu se ne valja uplitati, osim ako baš ne narušava nečiji komoditet – zaključuje naš “čovjek”, ostavlja 5 mačića starih 4 tjedana i odlazi. Postupak će morat ubrzo ponoviti, jer mama maca koja je ostala bez svojeg legla, ubrzo će na svijet donjet novo leglo i tako u krug. Ima naš “čovjek “pune ruke posla, treba ga razumjet.
Od 5 mačića, ostale su samo dvije curice. Kako? Lako. Nakon dojave, jedan mačić nije nađen, skupljena su 4. U najboljoj namjeri da pomognu, kolegice iz udruge Životni zov preuzele su 4 mačića na skrb, no buknula im je grozna panleukopenija i još dva mačja života zauvijek su ugašena. Preostala dva mačića preuzela je naša volonterka Marta, okupala ih, bacila na medicinsku hranu i za sad Premila i Predraga napreduju super. Da bi ojačale za njih trebamo kvalitetne kitten paštete, moku gastrointestinal hranu, probiotike, podloške. Trebaju i koju kunu za veterinarske troškove. Kada budu spremne za novi dom, nadamo se kroz desetak dana, tražit ćemo za njih isključivo obitelj koja bi ih udomila u paru.

Za sve informacije glede Premile i Predrage – kontakt.

Udruga Sklonište dobrote
HR9623400091110790897
model: 00 ili 99, poziv na broj: datum uplate
SWIFT(bic): PBZGHR2X (za uplate iz inozemstva)
Paypal: udrugasklonistedobrote@gmail.com
Opis:Premila i Predraga