Mačke,  Odrasle mačke,  Udomi

Primrose

Možete li vi vjerovati da ovaj cvjetak još uvijek traži svoj dom? Primrose, Prim, maca za poželjeti. Mirna, nenametljiva, treba samo mali kutak koji će zvat svojim i ona je sretna.
I Primrose je neplanski postala dio naše male družine, jer je nakon kastracije trebala biti vraćena u selo u kojem je bila ničija maca koju su ipak poneki hranili. No, ni to nije bilo dugog vijeka, tako da je nakon oporavka trebala biti vraćena i kud koji mili moji. Odlučili smo je smjestiti, jer takva nježna dušica treba svoje ljude, svoj topli dom. Primrose je curka do nekih pet godina starosti, mirna, čista i uredna. Druge mace baš ne voli, ali jednu, mirniju, mogla bi podnositi. Nije maca za nosanje, ali voli se uvaliti u krilo i maziti kad joj odgovara. Udomljava se kao član obitelji, a nekontrolirani izlasci nisu opcija.
Primrose čeka na svoj upit.❤

Primrose, Prim, traži dom.❤

Macu ovakvog karaktera možete samo poželjeti. Pomalo je ko mali, leteći medvjedić, zar ne? Prim je pronađena u jednom selu u Međimurju. Imala je ljude koji su je hranili, no nije imala svoj dom. K nama je došla na kastraciju i oporavak, no kako se nije imala kamo vratiti, a ispala je ultra draga i pitoma maca, ostala je na privremenom smještaju.
Prim je vrlo jednostavna, nimalo zahtjevna mazilica. Stara je oko 5 godina, kastrirana, cijepljena.