"Mačja ambulanta",  Novosti

Queen Kitty

Dobili smo dojavu da se maca omacila na jednom super nezahvalnom mjestu, gdje je konstantno napadaju mačori, a ni dvonožna ekipa joj nije sklona. Zahvaljujući ekipi iz Udruge Spas i teti Mariji iz Čistoće sklonjeni su za prvu silu, a tada se pronašao i smještaj do udomljenja, hvala Branki!
Mama je dobila ime Queen Kitty, a bebe super napreduju. 4 su malene buhtlice, za sad nam izgledaju svi kao dečki ali teta čuvalica nije posve sigurna, pa ćemo još utvrditi to kod dodatne inspekcije. Mama i bebe imaju cijelu prostoriju samo za sebe, a teta im je sve spremila i divno brine o njima.
Oni su naša 3. mačja obitelj koju smo u vrlo kratkom periodu preuzeli na skrb, puno je to mačića, a sve će njih trebati očistiti od parazita, nahraniti (a kad puno papaju, puno i kakaju, pa ćemo trebati i pijesak), cijepiti i pronaći im dobre domove. Ne dobre, nego najbolje. Doista ćemo trebati vašu pomoć, zato smo vas i krenuli žicati za hranu, kad sve te bebe krenu papati biti će veselo, a hrana će se trošiti vrlo brzo.
Ukoliko možete pomoći kumstvom ili uplatom, hvala vam!
 
Udruga Sklonište dobrote
HR9623400091110790897
model: 00 ili 99, poziv na broj: datum uplate
SWIFT(bic): PBZGHR2X (za uplate iz inozemstva)
Paypal: udrugasklonistedobrote@gmail.com
Opis: QUEEN KITTY
 
Ili možete nazvati naš humanitarni telefon ☎ 060 822 822.