Mlade mačke,  Novosti,  Udomi

Ruslana

Ruslana traži dom!
Da, dobro ste pročitali. Od mace koju njeni ljudi više ne žele, pa su je ostavili u stacionaru, spremni i za najgori korak, do mace koja potpuno zdrava čeka svoj dom, prošlo je svega dva mjeseca, cca.
I zaista, ljepotuška Ruslana spremna je za samo svoje ljude, ali ovaj puta one, koji je neće odbaciti kada zagusti, koji neće reći, ha, sve to previše košta, ne želimo je više.
Pa ajmo malo o tome koliko je to “koštalo”. 200 eura – test na alergije, 140 kuna – 1,8 kg njene hrane. Da, Ruslana je alergičar, a trenutno jede Aplplaws sardina i tuna, ili sardina i losos (provjerimo s tetom čuvalicom) i nema nikakvih problema.
Njeni su ljudi, tako kažu, prošli pretrage s njom na gljive, držali je na hipoalergenoj, ali ništa kažu nije pomoglo, pa su od nje digli ruke. Nama je abnormalno da je mlada, godinu i pol stara maca trebala biti uspavana, odnosno ostavljena je, jer se eto češka i stvara si rane. Njena teta čuvalica nije napravila ništa posebno, osim što Ruslana jede isključivo hranu koju mora jesti. Pa ni vi ne jedete ono što vam smeta, zar ne?
Uglavnom, tko želi mirniju, mladu, zdravu macu, koja mora jesti hranu koja joj odgovara, javite se!
Rusli je curka za vas ❤❤