Novosti

SANCHO PANZA SE BORI, a i mi zajedno s njim #spašenuzadnjičas #mačkeupotrebi #ničijemačke #iližmirišilisizakastraciju #skloništedobrote

Jučer smo ujutro odjurili s njim do veta, bili smo prvi u ambulanti, nismo htjeli više ni minute dulje da se pati, htjeli smo da što prije zaprimi prvu pomoć.
Sancho je živ !
 
Dali smo mu ime iz poznate novele Don Quijote jer nas je jučerašnji dan podsjetio kakav sizifov “posao” mi obavljamo, konstantna borba s vjetrenjačama. Tupimo jedno te isto već 9 i pol godina, ali svako ljeto ista priča. Sancho je također žrtva te borbe s vjetrenjačama, nekastrirani mačor, nekada zasigurno nečiji, 8 + godina uličnog staža ostavilo je trag.
Sad je sjena mačka kakav je nekad bio, odrasli veliki mačor sa jedva 2.5 kg, sve kosti mu možete izbrojati 🙁 koža i dlaka su jedna velika upala, tone šugaraca u ušima i rane po njima od češkanja..proljev leti van iz njega..
I dalje ne znamo gdje s njim kad se oporavi i kad će morati izaći iz stacionara, ali u ovom trenu uz dugovanje od preko 20 000 kn prema veterinarima, prvo ćemo vas zamoliti za financijsku pomoć. 
Idemo korak po korak. Trenutno pretrage su dosegle 500tinjak kuna, a liječenje je tek počelo.
Račun za donacije je:
Udruga Sklonište dobrote
HR9623400091110790897
model: 00 ili 99, poziv na broj: datum uplate
SWIFT(bic): PBZGHR2X (za uplate iz inozemstva)
Paypal: sklonistedobrote@gmail.com
Opis: SANCHO PANZA
Ili možete nazvati naš humanitarni telefon ☎️ 060 822 822 
Ukoliko netko može donirati i 5,10 kn 🙏 ni jedna donacija nije premala!
HVALA VAM PO STOTI PUT 🙂
A mi ćemo vam javljati kako je dečko <3