Mlade mačke,  Novosti,  Udomi

Sigmund

Haj društvo!
Sparina neka, vrućina, a ja u ovoj bundi od dlake. Nooo, zato teta nama fino spusti rolete, ujutro sve rashladi i nema problema, lakše se trpi. Nije da nešto moram raditi, to mi je olakotna okolnost, osim osluškivati hoće li netko pitat za mene. Dobro, sad baš osluškivati i ne mogu, jer sam gluh ko top, al ne mislite valjda da me to smeta? Vokalan sam kao pravi tenor.
Uglavnom, moj novi dom mora biti isključivo kuća/stan, van ne izlazim, a ak imate balkon, prosim lepo omrežiti, kao i prozor, da nebi bilo bum, tras, bam. Kastriran sam, cijepljen, očišćen od nametnika, zdrav, slažem se s drugim mačkama i ljudima. Imam malo više od godinu dana.

Sigmund, nije Freud, al po potrebi može biti, traži dom!

Mladi micek dojavljen nam je pred cca tri tjedna. Njegovi skrbnici su molili pomoć, jer se više nisu za njega mogli brinuti. U detalje – zašto, kako, molimo nemojmo, jer nema smisla i to mu neće pomoći. Pronašli smo mu privremeni, kastrirali ga, cijepili, očistili od parazita i spreman je za svoje nove ljude.

Sigmund je gluh ko top, zato se i specifčno glasa – urla. No, jako je mili mačak, priviknuo se na druge mace s kojima je smješten i poprilično je nezahtjevan. Sigmund se udomljava isključivo kao kućni mačak, bez izlazaka van, s omreženim prozorima/balkonom.

Javite se za našeg veseljaka.