Mačići,  Novosti,  Udomi

Sienna i Sophia

Tadaaammmm! Fanfareeeee!

Sophia i Sienna su spremne za svoj zauvijek dom!

Tko su ove dvije male loptice? Pa, znate kako to ide kod nas.. Priča koja ima pomalo jednak scenarij. Izbačene, kao i 357 drugih koje nam dojavljujete svaki dan. Neki imate razumijevanja – hvala vam, neki nemate – razumijemo i vašu frustraciju, ali ljutite se na krivu adresu.

One su pronađene jednog kišnog jutra na cesti u Vratišincu. Djevojka je stala, pokupila ih i molila nas za pomoć. Iako smo u tom trenutku već debelo prekrdašile s brojem maca na skrbi, jedna naša teta je ponudila svoju kupaonu i tako su malecke stigle k nama. Ako se pitate gdje su sada, ponosno vam možemo napisati u toj istoj kupaoni. Sophia nas je u jednom periodu malo prepala, ali radilo se samo o blagoj virozi koju je ona junački svladala. Curke su sad došle do 600, odnosno 750 grama, turbo su zaigrane i zdrave. Dom traže u paru jer su jako povezane i ne želimo ih razdvajati. Stare su oko 2 mjeseca.

Za sve info – udrugasklonistedobrote@gmail.com

A, ako niste u mogućnosti udomiti, a voljeli bi pomoći, curke traže kumove. Postani kum/a!


Nismo je još niti predstavili, a već je završila kod veterinara. Pa, upoznajmo Sophiu. ❤

Ona i sestra pronađene su pred desetak dana na cesti u Vratišincu. Tek tako. Ostavljene. Imale su jedva 300 grama, upaljenje okice, ali onog tko ih je ostavio to nije bilo briga. Djevojka koja ih je pronašla nije ih mogla zadržati, pa su dobile smještaj u transporteru kod naše tete čuvalice. Naravno, to baš nije bilo najsretnije riješenje, jer premalene su bile za cijepivo, a nama je to noćna mora. Svaki puta kada ide k njima, teta skida patike/pere ruke, ako treba promjeni kompletnu odjeću jer virus vreba.

Unatoč svim mjerama opreza Sophia je jučer dobila temperaturu i proljev. Teti je mrak pao na oči, odjurila je s njima vetu, obje su preventivno dobile serum i za sad je relativno dobro. Sekica nije ni imala temperaturu, a Sophia je danas bolje. Ima apetit cijelo vrijeme, što nas veseli.

Ne vesele nas troškovi, pa vas molimo za bilo kakvu pomoć.

1. Mokri gastrointestinal
2. Probiotik
3. Mokra kitten hrana

Ništa nemamo.

Ako možete pomoći, evo računa, a možete nam i hranu naručiti. Hvala.

Udruga Sklonište dobrote
HR9623400091110790897
model: 00 ili 99, poziv na broj: datum uplate
SWIFT(bic): PBZGHR2X (za uplate iz inozemstva)
Paypal: udrugasklonistedobrote@gmail.com
Opis: Sophia