"Mačja ambulanta",  Novosti

Sport Billy

Hej, hej! Prepoznajte me?
To sam ja, Sport Billy.
Jako se dobro oporavljam, rana je zarasla, a ja sam se priviknuo na svoje tri zdrave noge, tako da mi ova četvrta trula ne nedostaje. Teta me prekjučer testirala na FIV/FeLV, ok, testirali su me veterinari, ali znate što hoću reći, pa samo info – negativan sam! No, dosta mi se dlaka nešto prorijedila, pa su me počupali za neke analize i sad čekamo taj nalaz.
Pliz, ako mi možete šibnuti nešto kvalitetnije hrane bio bih zahvalan. Također zahvaljujem se ljudima velikog srca koji su pokrili moj trošak operacije – zakon ste!
 
Ako mi želite biti kumovi, ispunite prijavnicu, a možete i samo uplatit za mene na račun.
Hvaalaaa !
 
Udruga za zaštitu mačaka “Sklonište dobrote”
IBAN:HR9623400091110790897
model : 00/99, poziv na broj : datum uplate
paypal : udrugasklonistedobrote@gmail.com
SWIFT(bic): PBZGHR2X
OPIS : Sport Billy

I tako.. Oš, neš, dobiješ novu macu na skrb.
Ovo je Sport Billy i HITNO traži sponzore/kumove da pomognu pokriti troškove amputacije noge i cijepiva. Operacija je bila hitna – noga trula, kost viri, imao je sreće da na to nisu došle muhe, a trošak je oko 600 kuna. Mi te novce nemamo, radili smo na dug, jer druge opcije bilo nije.
Sport Billy nam je dojavljen u subotu kada je došepesao do dvorišta jedne obitelji koja jelte ima dvoznamenkasti broj svojih maca. Ta šaka jada od mačka, koji ima jedva 1,9 kila, kosti mu vire na sve strane, došao je do dvorišta u kojem ima hrane. Kontaktirani smo da pomognemo kako znamo i umijemo i tako je on završio kod naših veterinara. Nije se imalo što spašavati, pa je Sport Billyu amputirana noga, a on je nakon toga mogao kući.
Pitanje svih pitanja – kojoj kući? Završio je kod naše tete čuvalice koja više nakon njega nema ni buhu kamo ugurati, barem da se oporavi. Rez je veliki, on mora imati ovratnik, treba ga pratiti.
Molimo vas da nam pomognete s kvalitetnijom hranom i troškovima operacije. Vjerujemo da će se ovaj žutanjak oporaviti u potpunosti.
 
Udruga Sklonište dobrote
HR9623400091110790897
model: 00 ili 99, poziv na broj: datum uplate
SWIFT(bic): PBZGHR2X (za uplate iz inozemstva)
Paypal: udrugasklonistedobrote@gmail.com
Opis: Sport Billy