Mačići,  Novosti,  Udomi

Srim

Dragi naši ljudiiii, gledajte ovo! Tko je to nama obavio božićni photoshooting? 🥰 Naša mala ljubav za koju nitko do sad nije pitao.
No, nećemo o tome. Ostalo nam je još 7 dana do Božića i želimo biti okruženi pozitivnom energijom koliko god je to ove godine moguće. Srim je prošli tjedan riješio kastraciju i usput mu je izvađeno mrtvo oko (vidi končiće koji još vire). On, a i mi, nadamo se božićnom čudu. Nadamo se da će Srima netko pogledati srcem i poželjeti baš njega. On je jedna draga dušica, mila i dobra. Cijepljen je i kastriran, očišćen od nametnika i više nema ni jedan problem koji bi ga sputavao u najvećoj sreći, a to je zauvijek dom.
Srim je divno pozirao s kuglicama za bor, pa se nadamo da će ovu predivnu fotkicu punu topline ugledati baš njegov zauvijek čovjek. ❤️

I kaj sad ak sam ispal malo zbunjeno? Tete fotkalice su me prepale. 😰 Samo su se stvorile s tom ogromnom svemirskom napravom i sve se oko mene bljeskalo, a ja sam samo mirno spavao.
Uglavnom, ja vam tražm svoj dom, ali nikako da dobijem zauvijek upit. Star samo oko 5 mjeseci i za mene kažu da sam pravi kavalir. Pristojan sam, dobar, uredan i umiljat. Želja mi je prije zime smjestiti se u nečije toplo naručje. Pravo pravcato zauvijek naručje. ❤ Jedno sam oko izgubio na ulici još kad sam bio skroz mala beba. Danas je sve to iza mene i sad sam super odličan sa zdravljem.
Čekam vas i nadam se ljudima koji gledaju srcem. ❤