"Mačja ambulanta",  Novosti

Štefanija

Dobro vam jutro ljudi!
Javlja se Štefanija, maca koja je zahvaljujući vama dobila priliku da joj Aldara kremica ublaži širenje groznog tumora. Danas je na redu treća serija mazanja i možemo vam reći da smo zadovoljni kako sada tkivo izgleda. Štefanija nema još puno života pred sobom, no još to malo što ima, nek poživi u ljubavi, miru i brizi.
Hvala vam na donacijama dragi naši

Upoznajte Štefaniju, našu novu štićenicu.
Štefanija je dovezena na eutanaziju u ambulantu gdje je bila naša volonterka. Vlasnici, sad bivši, rekli su da im kihanjem (sukrvica) upropaštava fasadu i terasu. Problem je i taj što joj druge mačke iz tog dvorišta ne daju do hrane. Preuzeli smo ju i odlučili probati. Njušku joj je uništio tumor, naša Štefica nema još puno vremena pred sobom. Stara je oko 13 godina, a ovaj agresivni tumor napravio je svoje. Da se tumor operirao kad je bio u početku, možda bi imali više mogućnosti i vremena, ali…. tek je sada, u ovom stanju došla do nas..
No, ljudi naši, Štefanija jede, mazi se, prede.. ima ogromnu volju za životom! Danas je četvrti dan terapije. Sukrvica je prestala, kihanje se smanjilo. Nastavit ćemo tako, pa dokle ide, jer život je samo jedan, a našu curku sada ništa ne boli.
Za nju vas molimo kvaliteniju hranu, mekane paštetice jer tako najlakše jede. Također skupljamo novčiće za Aldara kremu koja košta 500kn. Ta će kremica pomoći u zaustavljanju progresije tumora.
Hvala vam što ste uz nas, što ćete pomoći i našoj Štefici ❤️
 
Udruga Sklonište dobrote
HR9623400091110790897
model: 00 ili 99, poziv na broj: datum uplate
SWIFT(bic): PBZGHR2X (za uplate iz inozemstva)
Paypal: udrugasklonistedobrote@gmail.com
Opis: Štefanija