"Mačja ambulanta",  Novosti

Tihač

Predstavljamo vam Tihača, miceka koji je došao kod nas samo dva dana nakon Spomenke koja je spašena nakon naleta automibila gdje je zadobila puknuće zdjelice.
Tihač nam je dojavljen od strane nalaznice kojoj je ovaj momak dopuzao u dvorište. Nismo sigurni što mu se dogodilo, no ove ozljede najbliže su onima koje zarade kod naleta automobila.
Naime, Tihač je obavio pregled i rtg koji je pokazao izrazito jako puknuće zdjelice. Iskreno, koliko god grozna ova ozljeda bila, vjerujte, mi smo bili presretni ovakvim vijestima obzirom da smo prije rtga strahovali od ozljede kralježnice obzirom da nam Tihač nije mogao na zadnje noge. Dečko se dobro oporavlja, počeo je polako koristiti nožice, a i apetit je lavovski.
Za njega tražimo smještaj gdje će imati mira da nam se zdjelica što prije vrati u funkciju. Osiguravamo i kavez u kojem će morati mirovati prvih mjeseci. Tihač je izrazito drago stvorenje, veliki nježan momak koji je u svojoj nesreći imao mrvicu sreće. Također, tu su i troškovi cijepljenja koje je obavljeno, rtga, vađenja krvi i terapije, stacionara.. pa vas molimo da ubacite koju kunicu i u njegovu kasicu prasicu. ❤️ Hvala!
 
Udruga Sklonište dobrote
HR9623400091110790897
model: 00 ili 99, poziv na broj: datum uplate
SWIFT(bic): PBZGHR2X (za uplate iz inozemstva)
Paypal:sklonistedobrote@gmail.com
Opis: Tihač
 
Ili možete nazvati naš humanitarni telefon ☎ 060 822 822.