"Mačja ambulanta",  Novosti

Tilly

Niste nam valjda zaboravili na invalidicu Tilly?
Za nju je stigao poziv da nepokretna leži u dvorištu vjerojatno nakon udarca automobila. S obzirom na rane i cijelo stanje bilo je za zaključiti da trauma nije bila baš friška. Nekoliko se dana micica pokušavala spasiti, sve dok nije nabasala na pravo dvorište, rekli bi. Tilly se odlično oporavila, iako njena teta čuvalica još uvijek muku muči sa probavom, pa ponekad curka napravi pravi party.💩😁
Zezamo se, ali posla oko nje je puno, inkontinentna je, zbog rana i ozljeda nije mogla odmah u pelene, no polako idemo i s tim. Mlada je, puna elana i želje da pronaće savršen dom, gdje će ju njeni ljudi voljeti takvu, nesavršenu. Tilly za sad žica neurobion, podloške i felix . Nadamo se da bi možda na jednu stražnju nogicu i prohodala. 💪
 
Udruga Sklonište dobrote
HR9623400091110790897
model: 00 ili 99, poziv na broj: datum uplate
SWIFT(bic): PBZGHR2X (za uplate iz inozemstva)
Paypal: udrugasklonistedobrote@gmail.com
Opis: Tilly
 
Ili možete nazvati naš humanitarni telefon ☎ 060 822 822
Hvala svima i hvala teti N što ju pazi i mazi ❤

Dobro jutro radni narode. Želimo vas upoznati sa Tilly
Pronađena je u M. Središću nepokretna, u šoku. Auto? Čovjek? Tko bi znao, sa sigurnošću ne možemo tvrditi ništa. Ono što znamo je da Tilly ima slomljenu kralježnicu i da je time njena sudbina zapečaćena – više nikada neće hodati, a najvjerojatnije neće ni kontrolirati nuždu, što ju svrstava u kategoriju invalida i teže udomljivih maca.
Nooo… vi znate, da mi imamo malo, ajmo reći fetiš na teže udomljive mace, a kamo li tek na invalidice, u prijevodu, ništa od te dvije kategorije neće nas zaustaviti da joj damo šansu.
Šansu za kvalitetan i sretan život ispunjen ljubavlju. Mislite da to nije moguće samo zato jer ne može skočiti na kuhinjski stol i iživcirati vas neposlužnošću? Ima različitih veselja u životu.
Tilly je mlada maca, curica koja već sad pokazuje prekrasan, miran, staložen karakter. Izuzetno je draga.
Za sad je stabilno, zbog ozljeda malo se zaštopala (ništa što malo portalaka, parafina i klizme neće rješiti), a za ostalo ćemo vidjeti.
Tilly treba nekoga tko će ju voljeti svim srcem baš takva kakva je. U novi dom će vam doći kastrirana, cijepljena, tretirana od parazita i puna pozitive.