"Mačja ambulanta",  Novosti

Tilly

Dobro jutro radni narode. Želimo vas upoznati sa Tilly 🖤
Pronađena je u M. Središću nepokretna, u šoku. Auto? Čovjek? Tko bi znao, sa sigurnošću ne možemo tvrditi ništa. Ono što znamo je da Tilly ima slomljenu kralježnicu i da je time njena sudbina zapečaćena – više nikada neće hodati, a najvjerojatnije neće ni kontrolirati nuždu, što ju svrstava u kategoriju invalida i teže udomljivih maca.
Nooo… vi znate, da mi imamo malo, ajmo reći fetiš na teže udomljive mace, a kamo li tek na invalidice, u prijevodu, ništa od te dvije kategorije neće nas zaustaviti da joj damo šansu.
Šansu za kvalitetan i sretan život ispunjen ljubavlju. Mislite da to nije moguće samo zato jer ne može skočiti na kuhinjski stol i iživcirati vas neposlužnošću? Ima različitih veselja u životu.
Tilly je mlada maca, curica koja već sad pokazuje prekrasan, miran, staložen karakter. Izuzetno je draga.
Za sad je stabilno, zbog ozljeda malo se zaštopala (ništa što malo portalaka, parafina i klizme neće rješiti), a za ostalo ćemo vidjeti.
Tilly treba nekoga tko će ju voljeti svim srcem baš takva kakva je. U novi dom će vam doći kastrirana, cijepljena, tretirana od parazita i puna pozitive.
Do tad, molimo vas, pomozite Tilly da plati veterinare donacijom na:
 
druga Sklonište dobrote
HR9623400091110790897
model: 00 ili 99, poziv na broj: datum uplate
SWIFT(bic): PBZGHR2X (za uplate iz inozemstva)
Paypal: udrugasklonistedobrote@gmail.com
Opis: Tilly 
 
Ili možete nazvati naš humanitarni telefon ☎ 060 822 822.
Ono što sa Tilly trebamo trenutno jesu upijajuće podloge (pelenice), pa ako netko možda ima zviška, javite nam, hvala