"Mačja ambulanta",  Novosti

Turtle

Koliko je važno stati ako udarite macu? Koliko smo puta već to napisali, molili, apelirali? Nažalost, mnogi i dalje ne reagiraju na molbe i apele.. A samo treba stati na minutu i vidjeti jel maca još živa, jel je treba vozit vetu (Čakovec je mali grad)..
Tako je bilo i ovu subotu. Mjesto radnje jedna od vrlo prometnih ulica u Čakovcu, svi jure, žure i lete. Slijedi dojava u inbox – kod učiteljskog fakulteta u Čakovcu udaren mačić.. još diše.. Hvala dojavitelju, hvala onom tko ju je maknuo s ceste. Ono što se dalje događa je sve pitanje “sreće.” Zašto? Zato jer nismo stalno u inboxu, jer nismo stalno dostupne i ponekad ne možemo izać na dojavu. Naime, mi smo samo volonteri, a u Čakovcu nam je trenutno na raspolaganju samo jedna volonterka . I tako je ta volonterka brže – bolje odjurila na mjesto dojave. Našla je malenu Turtle na pločniku kako se vija od bolova, šoka.. Iskreno, ničem se nismo nadali, čak smo i pomislili da smo nažalost zakasnili.
Ali, kako se mi i naši veterinari nikada ne predajemo bez borbe, borba je krenula. Antišok terapija, infuzija, grijač. Malena je bila jako loše i ostalo nam se samo nadati da ona to može. 💪
I eto, danas možemo napisati da ide na bolje. Jedna je stražnja noga sumnjiva pa će doktori napraviti rtg, jer je ona sad dovoljno stabilno. Turtle je curica od jedva 600 grama, ali kakav borac!
Ako možete uplatiti koju kunu za Turtle, molimo vas da to učinite, jer smo apsolutno očajni kakve troškove imamo. 😞 Hvala ljudi!
 
Udruga Sklonište dobrote
HR9623400091110790897
model: 00 ili 99, poziv na broj: datum uplate
SWIFT(bic): PBZGHR2X (za uplate iz inozemstva)
Paypal: udrugasklonistedobrote@gmail.com
Opis:Turtle