Novosti,  Odrasle mačke,  Udomi

Twig

Dobra duša naše udruge, već dugih skoro 7 godina na skrbi, sitna, nenametljiva dama.
Twig traži kumu/kuma/sponzora ☝️
Kako nam Twig dijeli svoj životni prostor s Aquom i Fidelom, a nikad nije bila testirana, zbog Fidela, jučer smo je odveli na snap test, koji nije sto posto pouzdan, ali dovoljno nam je da smo mirne i da možemo reći da je gospođa negativna. Ova curka zaista ne traži puno, ozbiljnije upite do sad imala nije, pa je dio naše stare postave. Jedna je od prvih maca koja je došla njenoj teti na skrb, strpljivo ispraća sve one mace koje su našle svoje domove i nada se da će netko zagristi i za nju.
Ima li netko tko bi pomogao našoj curi? Za nju moramo skupiti 200 kuna, pa se nadamo da će te uskočiti. Također, Twig traži dom. ❤️❤️
 
Udruga Sklonište dobrote
HR9623400091110790897
model: 00 ili 99, poziv na broj: datum uplate
SWIFT(bic): PBZGHR2X (za uplate iz inozemstva)
Paypal: udrugasklonistedobrote@gmail.com
Opis: Twig

2014. stigla je na skrb, a nada, želja da pronađe svoj zauvijek dom u meni, nama i dalje je jaka .
Upravo smo danas dobili fotografiju njenog sina – Timmya, koji uživa u dalekoj Njemačkoj i koji zapravo sve do tog jednog pravog upita, upite nije ni imao. Zato, Twig, ja sam sigurna da tamo negdje netko čeka na tebe i zato neću odustati od toga da pronađem prave ljude za tebe.
Kakvi bi to bili ljudi? Pa oni kojima neće smetati činjenica da ti sad već imaš cca 8 godina, a ponašaš se i dalje ko curetak od godinu dana.❤ 
Twig je vrlo sitna dama, koja povremeno zna imati puni nos pa ga treba kapnuti. Dama koja voli dobro pojest i dobro odmoriti. Dama koja prihvaća druge mace tako dugo dok nisu previše dosadne, pa čak i klinčadija kod nje prolazi.. 💪🙈 Dama koja se voli maziti, digne guzu u zrak i spremna je za wellness tretman.
Nikad mi nije bilo jasno kako to da Twig nema upita, zašto nitko ne pita za odraslu, zdravu macu.
Naučena je na život u kući, ne izlazi zadnje dvije godine i tako joj odgovara (prije su to bili kontrolirani izlasci).
Prije nego nam se užari mail od upita za nju, imajte na umu da udomljavate živo biće, a ne plišanu igračku. Razmislite prije no što se odlučite za taj korak.
Twig vas čeka! ❤️