"Mačja ambulanta",  Novosti

Tyler

Heh, kad sam nađena tete su mislile da sam dečko jer sam imala jako uprljanu i upaljenu guzu od proljeva i svega, a one su nakon cijelog dana terena u Zagrebu otišle po mene u Konjšćinu te me odvezle na privremenac do tete Spomenke u Pojatno, huh, kaj da vam velim, poprilično su si posla natovarile taj dan.
Istina, nisu imale u planu ići po još jedno malo iznemoglo mače koje je ostalo bez očiju i čubilo u vet.ambulanti i čekalo spas, al što im ja sad mogu.
Samo da znate, ime mi je ostalo Tyler, ali neka vas ne zbunjuje, cura sam!
Sad sam već narasla, kastrirana sam, cijepljena, povremeno imam problema s okicama, nešto malo sjena vidim, al sam poprilični čoro i zato tražim siguran i dobar domek. ❤️
Inače sam full simpatična, mazna, zaigrana i vesela maca, to što ne vidim super nije meni nišť posebno, pa neka ne bude ni vama.
Udomite me? 
Javite se tetama na udrugasklonistedobrote@gmail.com.
Također tražim i kume. Više o tome na: https://sklonistedobrote.hr/category/projekti/kumstvo/
 
Udruga Sklonište dobrote
HR9623400091110790897
model: 00 ili 99, poziv na broj: datum uplate
SWIFT(bic): PBZGHR2X (za uplate iz inozemstva)
Paypal: udrugasklonistedobrote@gmail.com
Opis: TYLER
Ili možete nazvati naš humanitarni telefon ☎ 060 822 822.

Često se ljudi pitaju kako se možemo nositi s tolikim smrtima, pričama koje nemaju sretne završetke. Iskreno? Ponekad je takav kaos, da “nemamo vremena” tugovati u času gubitka, iako, nemojte se zavaravati sve to dođe na naplatu.. kad- tad..

Jučer smo izgubili malenog Winstona, a jedna druga mrvica čekala je na nas u Konjščini. Brat/sestra mu je uginuo/la, a on se uspio za sad othrvati smrti. Dobio je ime Tyler i zahvaljujući našoj dragoj Amaniti i smještaj.

Pronađen je ispod jednog mosta u Konjščini, sav sljepljen, mokar, slijep. Mnogi bi okrenuli glavu, no ne i Ida, koja je zivkala sve od reda u želji da mu pomogne. Mi smo bili zadnji na listi, jer zna u kakvoj smo situaciji, no srećom smještaj je pronađen i maleni je jučer otputovao našoj teti čuvalici.

Ono što nas opet u cijeloj priči žalosti ke činjenica da će kroz par mjeseci pod tim istim mostom osvanuti novo bolesno leglo koje bolest pokupi od svoje mame. Mame, koja se koti i koti do iznemoglosti. Tyler je imao sreće i sad je na suhom, toplom, prima terapiju, a zdjelica je puna. Mnogi tu sreću nemaju..