"Mačja ambulanta",  Novosti

Tyler

Često se ljudi pitaju kako se možemo nositi s tolikim smrtima, pričama koje nemaju sretne završetke. Iskreno? Ponekad je takav kaos, da “nemamo vremena” tugovati u času gubitka, iako, nemojte se zavaravati sve to dođe na naplatu.. kad- tad..

Jučer smo izgubili malenog Winstona, a jedna druga mrvica čekala je na nas u Konjščini. Brat/sestra mu je uginuo/la, a on se uspio za sad othrvati smrti. Dobio je ime Tyler i zahvaljujući našoj dragoj Amaniti i smještaj.

Pronađen je ispod jednog mosta u Konjščini, sav sljepljen, mokar, slijep. Mnogi bi okrenuli glavu, no ne i Ida, koja je zivkala sve od reda u želji da mu pomogne. Mi smo bili zadnji na listi, jer zna u kakvoj smo situaciji, no srećom smještaj je pronađen i maleni je jučer otputovao našoj teti čuvalici.

Ono što nas opet u cijeloj priči žalosti ke činjenica da će kroz par mjeseci pod tim istim mostom osvanuti novo bolesno leglo koje bolest pokupi od svoje mame. Mame, koja se koti i koti do iznemoglosti. Tyler je imao sreće i sad je na suhom, toplom, prima terapiju, a zdjelica je puna. Mnogi tu sreću nemaju..

Ako nam možete pomoći, uplatite koju kunu. Hvala!

Udruga Sklonište dobrote
HR9623400091110790897
model: 00 ili 99, poziv na broj: datum uplate
SWIFT(bic): PBZGHR2X (za uplate iz inozemstva)
Paypal: udrugasklonistedobrote@gmail.com
Opis: Tyler