"Mačja ambulanta",  Novosti

Veronika

Vera, Veronika ima jednu molbu.
Sjećate se naše Verice? Ljutilice stare, koja najvjerojatnije ima karcinom? E pa Vera je tu, ljutilica i dalje, aliiii i mazilica kad joj se da. Veronika vas žica mokru hranu, jer samo paštetice ona klopa, a i dio njene gerijatrijske ekipe. Ona nam je na palijativnoj skrbi, ali tako dugo dok ide, zašto bi je uspavali.
Da, njeni su je se ljudi odrekli, tj.doveli je na eutanaziju, a mi smo molili da nam ju daju na skrb. Pristali su.
Veronika je stara maca, nije kastrirana i eto, trebala je pred kojih mjesec dana otići u vječna lovišta. Umjesto toga, izvadili smo joj očnjake, jer je to bila takva upala da nam nije jasno kako je ta maca jela, stavili je na antibiotik, dobila je svoj jastuk, zdjelicu s mekom gurment paštetom i ona je zadovoljna.
Ako možete pomoći s kojom paštetom, konzervicom, Veronika se zahvaljuje ❤️
 
Udruga Sklonište dobrote
HR9623400091110790897
model: 00 ili 99, poziv na broj: datum uplate
SWIFT(bic): PBZGHR2X (za uplate iz inozemstva)
Paypal:sklonistedobrote@gmail.com
Opis: Veronika
 
Ili možete nazvati naš humanitarni telefon ☎ 060 822 822.

Upoznajte Veroniku, našu novu bakicu na skrbi, novu štićenicu koja je dobila drugu šansu.
Veronika ima 10+ godina, 9 godina bila je kod svojih (sada bivših) vlasnika. Dovezli su je na eutanaziju jer ne jede. Nisu ni htjeli pokušati sa terapijom. Odmah su pristali na to da je preuzmemo.
Ne znamo hoćemo li uspjeti, ali znamo da ćemo opet, kao i svaki put, dati svoj maksimum. Držite fige na najjače 🤞
Cijela faca, nos, gornja čeljust toliko su otečeni da jadna nije mogla otvoriti oči. Usta, zubi, desni ju strahovito bole. Dobiva terapiju, negativna je na FIV i FeLV, jela je istu večer kad smo je preuzeli. Podosta je ratoborna, no nije ni čudo, navodno je 3 tjedna jadna bila u ovom stanju, u ovakvim bolovima…
Druga šansa košta, no novci nas nikada nisu spriječili da pomognemo, pa neće ni ovog puta. Znamo da ćete vi biti uz nas.