Mačke,  Mlade mačke,  Novosti,  Udomi

Zemmi

A tko nam je to bio na operaciji? 🙂 Da! Mali Zemmi je operiran, konačno se rješio nogice koja mu je samo smetala i odmah se rješio i zvončića 😉 Što bi značilo samo jedno – potpuno je spreman za novi dom! 🏡 🐾 Sad je postao prava cica tronožica, no da vidite vi to olakšanje sad na njemu nebi ga žalili ni sekunde.

Zemmi je preživio pakao na zemlji, prošao je svašta, ne znamo ni kompletnu njegovu priču, ali znamo da od sad sve ide na bolje!

Ako ste zainteresirani za malenog javite se na udrugasklonistedobrote@gmail.com.


Zemmi je nađen u Čakovcu, sa ozlijeđenom nogicom, vjerojatno od auta, oštećen je živac i nema osjet. Odmah smo ga cijepili, dobio je tretman protiv parazita i dogovor je bio kad ojača, kastracija i amputacija nogice. Zemmi je više od dva tjedna bio u stacionaru, infuzije, terapije, dijagnostika.. Prebolio je i panleunkopeniju. Svaka kuna nam jako puno znači.

Hvala svima koji će uplatiti za našeg macana 💜 za sad je skupio 400 kn (HVALA!)!!! Fali nam još otprilike 300tinjak kuna da bismo pokrili njegove troškove liječenja i onda nam fali još oko 700 kn za njegovu amputaciju koja mu se bliži…možemo li mi to?

P.S.  Zemmi amputaciju može čekati i u nečijem (zauvijek) domu? Jaaako je velika maza i traži mnogo pažnje 💜