Mačići,  Novosti,  Udomi

Zoom

Op, op, dobro je krenulo ovo jutro..
Upiti za Iskru su tu, čak štoviše putuje kroz par dana u novi dom, pa sam sreću odlučio iskušat i ja.

Ja sam beba Zoommm i više nisam tako mala beba. Kažete Iskra slatka, a ja tek? Teta čuvalica kaže da sam pravi mačić, pun elana, zaigran i da sam sad već stvarnoo zaslužio svoj zauvijek. E sad, u mom zuvijeku od vas se očekuje da me pazite i mazite. Po potrebi vozite stričeku veterinaru, a kad budem spolno zreli kastrirate. Također, bez kontrole van ne mogu ići jer sam mačak i šmugnem vam na jen dva .

Ako imate još pitanja, javite se tetama.

Čekamo vas. ❤


Ja sam mala beba Zooooommmmmm, a kad narastem biti ću frajer i po! Mislim, već sam sad frajer, prodornog glasa, a to me i spasilo. Kako? Pa ovako – mijauuuu, mijauuu, mijauuuukao sam vam ja gotovo cijeli dan kod nogometnog igrališta. Nisam neki fan, da se razumijemo, ali lokacija je dobra za biti primijećen. I bome sam bio primijećen. Jedna teta me pokušala uhvatiti, ali nisam se dao samo tako lako, jer odakle da ja znam koje su njene namjere – kužite? No, glad je bila jača, pa sam završio u kutiji za cipike (nečuveno) i u jurilici na četiri kotača. Predala me drugoj teti koja me smjestila na toplo, nakapala vrat nekom fuj tekućinom, tutnula tableticu, a drugi dan i piknulaaaa. Sad sam kod treće tete i kaže “teta konzilij” ako kroz par dana bude sve oke, mogu u nešto što ostale mace i teta zovu zauvijek.

Pomogneš mi da i ja dobijem taj zauvijek? Čini se poprilično kul.

Beba Zoom nam je privremeno smješten (hvala teta Ksenija), očišćen od parazita i cijepljen. Star oko 2 mj i prima rezervacije. Ekstra umiljato mačulence.

Za više info – udrugasklonistedobrote@gmail.com