Akcije,  Novosti,  Tko smo i što radimo

Doniraj za šalice, majice i torbe i osiguraj macama sklonište

Da se predstavimo…

Naša udruga svakodnevno brine o napuštenim, neželjenim, bolesnim mačićima i odraslim macama. To nikako ne bi mogli bez volontera, teta i stričeka čuvalica te donacija dobrih ljudi koji nam pomažu podmiriti veterinarske troškove te troškove za hranu, pijesak i lijekove. Zahvaljujući vašim donacijama spasili smo na tisuće  maca i na tome vam u njihovo ime od srca zahvaljujemo.

Svih ovih godina najveći nam je problem zbrinjavanje i čuvanje napuštenih, bolesnih i ozlijeđenih maca kojima je potrebna dugotrajna veterinarska skrb, odnosno zbrinjavanje mačića i izliječenih maca do njihovog udomljenja. Volonteri udruge, takozvane “tete i stričeki čuvalice” pružaju mačkama privremeni dom u svojim kućama i stanovima. Privatni domovi volontera Udruge trenutno su jedina skloništa za mačke koje u našoj županiji i gradovima postoje.  

Trajni problem je što svake godine ima puno više mačaka koje trebaju pomoć i sklonište, nego što ih uspijevamo udomiti u njihove zauvijek obitelji, pa su naši domovi postali pretrpani mačkama koje su teško udomljive (kronično bolesne mace, mace s invaliditetom ili vrlo stare mace).

Zato je naš san…

…i potreba naše županije otvaranje pravog registriranog skloništa za mačke ili mačko kućice. Prema novom Zakonu o zaštiti životinja svatko je dužan ranjenu ili bolesnu životinju
odvesti veterinaru i pružiti joj pomoć, a naša Udruga i volonteri to su odabrali kao životnu svrhu i poziv. Kako bi proširili svoje kapacitete i mogućnosti te kako bi mogli još kvalitetnije,
profesionalnije i odgovornije pomagati napuštenim macama, potreban nam je objekt u vlasništvu Udruge u koji bi mogli primiti mace s ulice, pružiti im prvu pomoć, toplu dekicu do izlječenja i
sigurno mjesto do njihovog udomljenja.

Već dvije godine skupljamo donacije i štedimo koliko god možemo za ostvarenje našeg cilja. Pronašli smo i odgovarajuću nekretninu koja zadovoljava zdravstvene, tehničke i veterinarske Propise, no za kupnju kuće nedostaje nam još 7.503,39 eura.

Stoga vas ovim putem želimo zamoliti za pomoć.  Kupnjom majica, šalica ili platnenih torbi za najveće mačkoljupce za svoje zaposlenike, suradnike, članove obitelji i prijatelje koji su poznati kao veliki mačkoljupci, možete naručiti naše majice, šalice ili platnene torbe s originalnim vizualima kampanje koje je za nas nacrtala ilustratorica Jelena Brezovec. 

 

Platnene torbe idealne za sve mačkoljupce

 

Za minimalnu donaciju od 13 eura, mace vam poklanjanju platnenu torbu po izboru – torbu sama – s tobom (1), torbu zašto – zato (2), torbu ti i ja (3) i torbu kuća – dom (4)!

 

Torbe su od čvrstog, kvalitetnog materijala s tiskom koji se upija u tkaninu, pa se ilustracija pranjem neće brzo izlizati. Idealne su za sve ljubitelje mica maca i kao poklon za vaše prijatelje mačkoljupce.

 

Pamučne majice s macom za razne prilike

 

Za minimalnu donaciju od 20 eura od naših štićenika na dar dobivate pamučnu majicu dobre kvalitete po izboru – sama – s tobom (1), zašto – zato (2), ti i ja (3) i kuća – dom (4), a dolaze u 4 veličine (strukirana S i M veličina, te široki kroj M i L veličina) te u crnoj i bijeloj boji! 

 

Mačko šalice za svako doba dana 

 

Za minimalnu donaciju od 6 eura spašeni mačići šalju vam šalicu po izboru  – sama – s tobom (1), zašto – zato (2), ti i ja (3) i kuća – dom (4) za dobro jutro, dobar dan i dobru večer! 

 

Šalice su kvalitetno otisnute i možete ih prati i u suđerici bez straha da će tisak nestati! 

 

Platnene torbe, majice i šalice naručite OVDJE

 

Istog dana kada uplata bude vidljiva na računu, šaljemo vam vaš poklon na navedenu adresu! Uživajte u dobrom i poznatom osjećaju da ste pomogli jednom malenom, nježnom biću, ali i u svojoj novoj mačkastoj torbi, majici i šalici.

HVALA VAM U IME SVIH NAŠIH MACA. FRRRRRR! 🙂