Mačke,  Odrasle mačke,  Udomi

Tyha

TYHA TRAŽI DOM 🐾
Ja sam vam Tyha i već si dugo vremena želim zauvijek dom.. gledam svoje frendove koji odlaze i baš mi teško pada. No dobro, nije da nisam sretna zbog njih, aliii.. i ja bi željela nekog za sebe! 🐱😊
Stara sam oko 3 godine, a na skrb sam tetama došla davne 2019.e sa velikom ranom, totalno divlja. Kaže mi teta da sam ja mini mini maca s najslađim nosićem. Nebi vam znala reći kaj joj to znaći, al nek joj bude 😎Rekla mi je teta da u objavi naglasim da sam zdrava, očišćena i dva puta cijepljena, te sterilizirana 😘Naučena sam na pijesak i stvarno jako jako želim naći taj svoj dom!
Imam kroničnu upalu oka i povremeno mi suzi, pa to treba brisati i kapati. U jednom tete nisu uspjele – a to je moja socijalizacija. Odnosno, na prvu sam i dalje JAKO divlja, ali samo na prvu. Pušem, plaha sam i bježim od ljudi. Kad steknem povjerenje, onda se jako volim maziti, ali dug je to put. Pa zato tražim ljude koji stvarno imaju ljubavi prema nama macama, strpljenja i razumijevanja. ako si ti jedan takav ljud, javi se! 
Kontakt: INBOX ili udrugasklonistedobrote@gmail.com