Mačke,  Mlade mačke,  Udomi

Gulliano

Gulliano, sramežljivko ili mamin sinek kako ga znam zezati traži svoju zauvijek obitelj 🐾🙌 sherajte ga!
Dečki su obavili i kastraciju i apsolutno su spremni negdje se smjestiti, zauvijek ❤
“G” ekipa traži zauvijek domove 🐾🏡 #udomiteih * Gianno i Geovanni udomljeni, a Geronimo rezerviran, dok mali Gulliano TRAŽI DOM*
Četvero braće pristiglo je iz ozloglašenog kvarta u Međimurju i traži novo mjesto za poslovanje, idealno u paru jer u dvoje je uvijek bolje! Njihova majka, cigančica od milja, Ginna više nije u mogućnosti zadovoljiti njihove potrebe, dečki rastu.
Njihovi talenti: ranoranioci su, vrlo uporni i snalažljivi u postizanju svojih (naglasak na svojih!) ciljeva i želja, lukavost. Svaki od njih ima neke svoje vrline 😉 Gulliano je vuk samotnjak, Geovanni je pozer, hrabar i voli se nametnuti, dok je Gianno mali sramežljivko, ali pravi lukavac 🙂 Geronimo je sladak i itekako to zna.
Posluju vrlo profesionalno, zdjelice mokre hrane vrlo detaljno očiste, zahodi su vrhunski obrađeni, a vrh grebalice svakodnevno se koristi za izvidnicu, ništa ovoj braći neće promaknuti!
Jedina negativna osobina je da su toliko slatki da im je nemoguće odoljeti!
Neće dopustiti da ih njihovo porijeklo u startu koči, zato imaju osim dobrih manira i zdravstveni karton ☝ Rođeni su 07.05.2022.
Ako ste se pronašli kao potencijalni poslodavac javite se u INBOX @sklonistedobrote ili na udrugasklonistedobrote@gmail.com 📩 #kittensforadoption #kindergarten #sezonamačića2022 #kittens #rescuekittens