Novosti,  Odrasle mačke,  Udomi

Sebastian

 
Pogled ala mrki međed zapravo je čisti paravan, fejk, jer Sebastian je jedno predivno, flafasto, mekano stvorenje koje se nada da će biti primjećeno.
On je prošao jednu tešku priču koja je sad iza njega, izvrsno se oporavio i mirno čeka svoje ljude. Rođen je 10.03.2020., cijepljen i zdrav. Jako se dobro slaže s drugim macama, a ljude obožava. Da, takav vam je naš Sebo. Ogromna je maza, ne boji se nepoznatih, svima bi se uvalio u krilo za malo maženja. Voli se i nosati i skače na leđa, daje puse. 
Sebastian je FeLV plus (pozitivan na mačju leukemiju) i taj plus je nažalost duboko urezan u njegovo traženje zauvijek doma. No, nada da će se taj zauvijek ipak pronaći je tu , jer mi ne odustajemo.
Go Sebo, go.🥊❤❤

Sebo, aj napravi neku kjut facu za web. Sebo, ne facu za osobnu.
Pa šta fali? Ja sam jedan ozbiljan mačić.
Sebastian traži sponzore!
Naime ovaj dečkić zbilja nije imao sreće. Pronađen je u očajnom stanju, prepun crva koji su gmizali iz anusa. U tom trenu malo tko se nadao da će dočekati jutro. Ali , dočekao ga je. Ne samo to, već se i krenuo oporavljati i mislili smo ok, takav krasan mačić vrlo brzo će pronaći svoje ljude. Imao je probleme s probavom,no s obzirom na sve što je prošao nije ni čudno. Čak je imao i upit za zauvijek dom, ali propalo je, jer Sebo ima FeLV. I zato je Sebastian došao k našoj drugoj čuvalici gdje mu društvo rade Thor, Zima i deda Flavije. Tako dugo dok ne nađe svoje ljude, a mi čvrsto vjerujemo da hoće, Sebo treba jesti, bildat imunitet.
Ako možete poslati koju kunu, ili gastro hranu, ili lactoferin, Sebo i mi se zahvaljujemo.
 
Udruga Sklonište dobrote
HR9623400091110790897
model: 00 ili 99, poziv na broj: datum uplate
SWIFT(bic): PBZGHR2X (za uplate iz inozemstva)
Paypal: udrugasklonistedobrote@gmail.com
Opis: Sebastian
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hej narode! Ja sam Sebastian, za prijatelje Sebo. Nađen pred nekih dva tjedna prepun crvi koji su napali moju guzu zbog proljeva koji me snašao. Dobri ljudi su mi pomogli pa se danas mogu pohvaliti odličnim zdravljem! Rana od crvi više nemam, buhe i gliste sam riješio, okupan sam i očešljan. Pred 5 dana sam cijepljen i sad sam definitivno spreman za novi dom. Star sam oko 2 i pol mjeseca i prepun ljubavi za ljude koji mi pruže dom! Čekam vas! ❤

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Žao nam je što vam mirnu, sunčanu nedjelju moramo “kvariti ” ovakvom pričom, ali on je još jedan dokaz ljudske bešćutnosti, bahatosti i “brigo moja pređi na drugog priče. ” Sebastian je pronađen u izuzetno lošem stanju na Aquacityu u Varaždinu. Jesmo li već spomenuli da proljev, ljeto i muhe nisu najbolji prijatelj malenim, iscrpljenim mačićima?? Sebastian je pun mijaza, u prijevodu muhe su ga popljuvale oko anusa, napravili se crvi i ne morate puno razmišljati kamo su krenuli. Dovezen je pothlađen, jednom nogom u grobu. Za njegov se život trenutno borimo, a dobra je vijest da mu je temperatura malo porasla, a mi se nadamo da crvi nisu otišli predaleko.

Ljudi, pucamo po šavovima!!

Molimo vas za kumstvo Sebastianu, ili koju kunu, a bome, ako preživi i za smještaj.

Ovo je previše…

https://sklonistedobrote.hr/category/projekti/kumstvo/

Udruga Sklonište dobrote
HR9623400091110790897
model: 00 ili 99, poziv na broj: datum uplate
SWIFT(bic): PBZGHR2X (za uplate iz inozemstva)
Paypal: udrugasklonistedobrote@gmail.com
Opis: Sebastian