Akcije,  Novosti,  Projekti

Akcija skupljanja donacija za napuštene mace – Druži se, uči i doniraj

Udruga Sklonište dobrote u subotu, 30. travnja, od 10- 14 h, organizira već tradicionalno druženje i prikupljanje donacija u čakovečkom caffe baru Baza.

Svi vi koji sa svojim macama dijelite čokoladu, zaista trebate doći na naše sljedeće druženje i riješiti se loših navika. Učit ćemo vas o hrani koja je otrovna za vaše mace, a vi je sigurno povremeno ubacite u njihove zdjelice.
Subotu rezervirajte za razgovor sa volonterima i druženje sa našim macama, a sa sobom možete ponijeti hranu, pijesak, vitaminske paste, transportere, zdjelice i sve ostalo što je potrebno da bi Sklonište dobrote i dalje moglo biti sretno i sigurno mjesto za napuštene mačke.
Uz donaciju, možete kući ponijeti interesantne modne dodatke poput torbe i bedževa, a ovog su puta u ponudi i igračke i grebalice. Svi hrabriji moći će se prepustiti u ruke našim volonterkama koje će popularnom kanom iscrtavati mačje šapice.
S obzirom na poveći broj malih mačića koje smo u posljednje vrijeme zbrinuli i liječili, naše tete i stričeki čuvalice prilično su zaposleni, a veterinarski je dug dosegao 16 tisuća kuna. Upravo je zato svaka donacija izuzetno važna i omogućit će nam da predano nastavimo s radom.

CILJEVI AKCIJE:
Osigurati mjesečnu zalihu hrane za mace na našoj skrbi:
– 80 kg suhe mačje hrane
– 20 kg mokre mačje hrane (konzervice, vrećice, paštetice)
Skupiti minimalno 10 vreća pijeska (jer svi znamo – mace su veliki čistunci).
Prikupiti minimalno 500,00 kn za pokriće veterinarskih troškova (podsjećamo na veterinarski dug od 16 tisuća kn)!

Ukoliko ne možete prisustvovati akciji donacije nam možete poslati i na IBAN: HR0424020061100648383 sa naznakom ‘za mace’.

Ne zaboravite, napuštene mace imaju samo nas, ne smijemo ih iznevjeriti. Budite trag na njihovom srcu, budite jedan dio kotačića dobrote. ♥

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)