Mačke,  Odrasle mačke,  Udomi

Amara

Rekli su nam uspavajte ju, nemojte ju mučiti! U inat svima, Amara je danas ljepotica kakve nema bilo gdje 😊 Ne kontrolira nuždu, ne voli pelene, ali potpuno je zdrava, vesela, mlada maca, voljna istraživanja, penjanja po grebalici i ganjanja za lopticama 🐾 Svjesni smo da ćemo takve mace još teže udomiti, ali ne možemo im zato oduzeti šansu, taj minimum su svi zaslužili!

Stradala je u naletu automobila prilikom čega je imala ogromnu ranetinu na stražnjem dijelu, gdje su stradala meka tkiva, repni dio kralježnice, a pritom je izgubila i kontrolu nad nuždom. Borba je trajala dugo, ali Amara je prošla najgore, rep joj je amputiran, rane su zarasle, ona hoda (ne, ne hoda, ona trči, penje se, skače 😁💪), jedino što je ostala trajna posljedica jest nemogućnost kontroliranja nužde. I zato, njena teta čuvalica 2-3 puta na dan mora izmokriti Amaru, a i više puta od toga mora pokupiti njenu 💩 (jer Amara svaku pelenu sredi u trenu). I nije ni to tako strašno kad znate da je život u pitanju, nečiji život, njen. I unatoč svemu, ona je jedna jako uredna i čista maca pa se ipak nadamo da negdje na ovom svijetu postoje požrtvovni ljudi koji bi je ipak udomili 🙂

Znate, ona bi bila sretna da ima svoj kutak, svoj mir, može i kakvo društvo (ali ne u brojci u kojoj sad ima, to joj je ipak too much 🤔), svojeg čovjeka koji bi joj ipak pridavao malo više pažnje, koju je na koncu ona itekako zaslužila.