I ti budi Anđeo,  Novosti

I ti budi Anđeo

Anđeli nisu samo duhovna, nebeska stvorenja. Anđeli hodaju među nama, a jedan vrlo lako možeš biti i TI! Naše mace traže svoje zemaljske prijatelje koji će ih pratiti u dobru i zlu te im pomoći zajedno sa nama progurati privremenu stanicu koja ih vodi u put u mačji raj ili drugim riječima ZAUVIJEK DOM. 

Projekt “I ti budi Anđeo” zamišljen je da svaka maca ima svog anđela čuvara koji će joj osigurati hranu i pijesak u njenom privremenom domu sve dok ne pronađe stalne udomitelje. 

Više je načina kako postati anđelom mačjih šapica: 

1. Možete pomagati financijski mjesečnom uplatom od 50 kn – uplatiti na IBAN: HR9623400091110790897
, opis plaćanja: ANĐELI. 

2. Možete pomagati sa hranom i pijeskom mjesečnom donacijom od 2 kg hrane i 5 kg (L) pijeska – javite nam se na e-mail. 

3. Možete kombinirati uplate od 50 kn i donacije hrane i pijeska. 

Sve što trebate je: 

1. Odabrati macu kojoj želite biti Anđeo.

2. Ispuniti pristupnicu za Anđela na: http://tinyurl.com/andeli-sklonistedobrote

3. Ispuniti svoj dio Anđeoske dužnosti. 

Napomena: Anđeoske dužnosti obavljaju se minimalno 3 mjeseca! Svaka 3 mjeseca potrebno je samo produžiti svoje članstvo u Anđelima ukoliko želite nastaviti tim putem. Produžiti članstvo možete putem e-maila: udrugasklonistedobrote@gmail.com

Sve naše mace su toliko puta bile razočarane od strane ljudskog roda. Pokažimo im da nisu svi ljudi jednaki, pokažimo im da anđeli postoje i da zbilja mogu vjerovati u anđele i bolje sutra. Njihovi anđeli ste VI! 

Vaše Anđeosko ime i dijelo objavljujemo javno na našoj web i facebook stranici. A naše mačje šapice biti će vam zahvalne sve do udomljenja, a tada još i najviše! 

 

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)