Mačke,  Odrasle mačke,  Udomi

Mao

Jedna, doista posebna maca traži mjesto u vašem srcu.

Odrasla je, ali povremeno ima manire mačića, a i najbolji su joj frendovi mačići Mao je pričalica jer prije, poslije maženja ili kod pozdravljanja Mao puuunooo puno priča kratkim mjau mjau Mlada je, mazna i zaigrana, ali nije prezahtjevna. Nježno dođe u krilo, smjesti se i krene presti i gurati nosić u ruke da ju mazite. Naime, ako se koja druga maca pokušava maziti, Mao se odmah progura u prve redove da slučajno ne bi bila zapostavljena  također dijeli i puse!
Kastrirana je, cjepljena i potpuno zdrava, a dlaka joj je skroooz mekana. Malo je blesava ponekad (sjetite se da je pala sa stepenica u kući i polomila nogu 🤔) pa bi bilo idealno za nju da je isključivo kućna maca, sa eventualnim izlascima na povodcu. Uredna je i ide na mačji wc.
Mao je unatrag par mjeseci doživjela vrtlog života..od toga da je imala ozbiljne upite za udomljenje, pa da se razboljela (giardia i herpes virus – teški konjunktivitis), liječila se podosta dugo, pa je udomljena i onda smo nakon svega par dana išli po nju
Sad je opet kod svoje tete čuvalice, sretna što je na poznatome, a teti čuvalici se slomilo srce što se od nje tako brzo odustaje. Treba joj više vremena, ali tad je ljubav neizmjerna. Ljudi dragi, to su živa bića. Ne možete od njih očekivati da će u roku keks prihvatiti sve novine koje su se im desilo u tom trenu udomljenja – oni ne shvaćaju da je za njih to bolji život, barem ne odmah.
Kako god bilo, ponovno tražimo dom za Mao, sad je potpuno zdrava, nabacila je ljetno krzno (čitaj: linja se ko luda , tretirana je ponovno protiv parazita, redovno cjepljena, kastrirana, uredna maca. Voli uređivati druge mace, družiti s mačićima i velika je pričalica.
Ako mislite da vrijedi čekati da vam se ova predivna ljepotica divnog karaktera otvori, javite nam se!