Aukcije

Pridružite se aukcijama!

Već dulje vrijeme na jedan vrlo za vas zanimljiv način prikupljamo donacije za pokrivanje veterinarskih troškova. Na facebook-u smo pokrenuli grupu AUKCIJE UDRUGE “SKLONIŠTE DOBROTE” gdje svakih nekoliko tjedana volonteri pripremaju KRUGOVE aukcije. O čemu se radi?

Vrlo je jednostavno. Svaki krug traje određeno vrijeme, a sve dok traje vi licitacijom možete osvojiti predmet. Kada krug završi, zadnja licitacija, bid koji je ujedno i najveća ponuda kupuje predmet.

Svi predmeti donacije su dobrih građana kojima te stvari više nisu trebali ili su ih željeli pokloniti za mace. I vi možete donirati predmete za auckije! Ukoliko ste iz Čakovca ili Zagreba javite nam se na e-mail: udrugasklonistedobrote@gmail.com kako bi dogovorili preuzimanje donacije. Ukoliko ste dalje stvari možete poslati poštom na adresu: Otona Župančića 24, Čakovec 40 000. 

Nakon što ste ponudili najveću cijenu, krug je završio i vi ste kupili predmet, svotu uplaćujete na žiro račun Udruge:

Erste banka, IBAN: HR9623400091110790897

Opis plaćanja: AUKCIJE

Ime: Udruga Sklonište dobrote.

Nakon što je uplata vidljiva na računu dogovaramo se dalje oko preuzimanja predmeta.

Nadamo se da ćete nam se i vi pridružiti aukcijama, bilo kao kupci ili prodavači! Također ovim putem se zahvaljujemo svima koji su već sudjelovali i koji redovno prate i podržavaju naše auckije. 

 

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)