Novosti

Tražimo volontere za štand!

Dragi naši prijatelji, ljubitelji životinja i svi koji nas pratite i podržavate naš rad, trebamo vašu pomoć!

Bliži se vrijeme Porcijunkulova što za nas predstavlja odličan način da pomognemo napuštenim macama, ljude informiramo o radu Udruge, promoviramo udomljavanje, skupimo donacije za pokrivanje troškova, te odličnu zabavu! 

Nažalost zbog nedostatka volontera koji bi aktivno sudjelovali u skrbi za napuštene mačke koje su smještene po privremenim domovima (hranjenje, čišćenje pijeska, dezinfekcija prostorija u kojima se nalaze životinje, odlazak veterinaru s bolesnim ili ozlijeđenim životinjama, raspodjela hrane i ostalih potrepština po privremenim domovima, lov divljih mačaka za sterilizaciju i sl.) jako bi nam dobro došla pomoć volontera koji bi nas mogli zamjeniti na štandu kako bi mi stigli obaviti taj svakodnevni posao. 

Rad na štandu sastoji se od čuvanja stvari, upoznavanja građana sa radom Udruge i dijeljenjem letaka, te pozivanjem građana da pomognu napuštenim mačkama. Nije težak posao, a volontiranje nije ograničeno vremenski (ako netko može pomoći na dva sata, odlično! Ako netko može pomoći na 5 sati, još bolje!) , svatko po svojim mogućnostima i volji.

 

Volonteri su potrebni za razdoblje od 30.07. do 03.08. od 12:00 do 16:00 te od 18:00 do 20:00!

Također ukoliko imate stvari koje vam nisu više potrebne i ne znate kamo bi s njima, a mogu se ponovno iskoristiti, poput knjiga, dvd-a, ukrasa, nakita, zdjelica, ili sami izrađujete nakit ili imate bilo kakve ručne radove, molimo vas donirajte ih za štand te i na taj način pomozite macama. 

 

Svi zainteresirani za volontiranje javite se na e-mail:

udrugasklonistedobrote@gmail.com

 

Ukoliko želite donirati stvari za štand možete ih donijeti prvi dan Porcijunkulova  (30.07.) od 09:00 do 20:00 h na štand.

 

 

 

 

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)