Mačke,  Mlade mačke,  Udomi

VEYA

VEYA TRAŽI DOM
Veya nije imala lijep start…netko ju je izbacio u dvorište ili je potomak nekastrirane mace…tko zna, a zatim se našla u kavezu stacionara ambulante, ljudi su imali najbolju namjeru pomoći joj, no to nije bilo trajno rješenje.  Iz jednog privremenca vraćena je u stacionar, no tad je srećom uskočila naša Elizabeta i Veya sada na toplom čeka svoj zauvijek dom.
Veya se preporodila, od strahovito preplašene mace postala je prava mazica! Veya je maca sa posebnim potrebama, gledaj srcem maca jer zbog traume koju je doživjela, ima frakturu repnog kralješka koji je doveo do gubitka inervacije i problematike sa kontroliranjem nužde. Drugim riječima Veya je inkontinenta, pelenaš je i osim toga, potpuno zdrava. Jednom kad uhvatite rutinu mijenjanja pelenica, pranja guze, sve postaje pis of kejk. A kad vam se takvo čudo zavuče pod kožu, vrlooooo je teško ne voljeti ga do neba i natrag, vjerujte nam na riječ. Istina, potrebno je malo više vremena, truda, volje i financija za macu sa posebnim potrebama, ali više to nije takav bauk i mace sa takvim ozljedama ne moraju biti uspavane, dokle god su u rukama pravih ljudi!
Veya normalno hoda, nije paralizirana, samo ne kontrolira u potpunosti nuždu i radi toga je u peleni. Osim toga je cijepljena protiv zaraznih bolesti, FIV / FeLV negativna i kastrirana.
Rođena je 15.06.2021.
 
Kontakt:  udrugasklonistedobrote@gmail.com / 095 380 2229