Akcije,  Tko smo i što radimo

Advent 29.11. – 24.12.

Na Adventu 2014. godine ukupno smo skupili 2262,50 kn + 9000 kn sa akcije “Peci i Pomozi” koja je bila u sklopu Adventa. Od hrane skupljeno je 110 konzervica (ispunili smo cilj :)), 12.8 kg suhe hrane, nekoliko dekica, igračaka, poslastica i pijesak 🙂 Sve u svemu, ovo je bila uspješna akcija te još jednom hvala svima koji su na bilo koji način sudjelovali u njoj <3

Izvješće po danima:

Evo i prvih fotkica sa štanda 29.11. tijekom Adventa :)))) Hvala svima koji su nas posjetili, donirali, ubacili kunice, uzeli si nešto za uspomenu ili za poklon!

Skupljeno je 594 kn, 4 kg suhe hrane, 10 kg mokre hrane u obliku konzervica (25 komada), te 5 L pijeska za mace i jedna dekica :)))) I dobili smo još jednu kumu ♥

Hvala volonterkama Damiri, Ivani i Kristini koje su odvolontirale na štandu 🙂

Puno pusa od mica maca iz Skloništa dobrote! Više o adventu pročitajte ovdje.

06.12. bilo nam je malo ružno vrijeme, pa je bilo i manje ljudi. Popodne je jako padala kiša, nismo ni bili na štandu, ali je naša volonterka Lidija ujutro uspjela skupiti 5 konzervica, 2 kg suhe hrane i 133 kn!!! Hvala vam svima, a posebno hvala Lidiji 🙂

13.12. skupili smo ukupno 534 kn, 46 konzervica i 17 vrečica mokre hrane  – 20,1 kg, dvije manje vrećice suhe hrane, neke poslastice, jednu vreću od 8L pijeska, tri dekice i igračkice 🙂 Hvala vam ljudi divni ste!! Hvala volonterkama Dijani, Ivani, Lari i Željki što su volontirale na štandu te Matiji na prijevozu stvari! Uključi se i ti! Postani volonter! Više na VOLONTIRAJ.

Nastavljamo s akcijom 20.12. gdje su Ana i Filip ude organizirali akciju Peci i Pomozi, a više o akciji i Adventu pročitajte ovdje.

20.12. – akcija “Peci i pomozi” prošla je i više nego dobro :))))))))) <3 Hvala svima koji su na bilo koji način sudjelovali i potpomogli da ova akcija bude uspješna 🙂 Ukupno smo skupili 9.000 kn te će biti razdjeljeni među nama i udrugom Prijatelji iz Čakovca koja brine o napuštenim pesekima.

Skupili smo 6 kg suhe hrane, 3 vrećice (od 100 grama), te 30 konzervica = ukupno 12,3 kg mokre hrane i jednu dekicu 🙂 Hvala volonterki Damiri, Anji, Mariji i Barbari koje su bile na akciji “Peci i Pomozi”, a i volonterki Kristini koja je odradila i popodnevnu smjenu na štandu i skupila dio hrane, te još 161,50 kn :))))

A na sam Badnjak udružili smo se opet za udrugom Prijatelji i na trgu volonterke Barbara i Jelena odradile su tombolu :)) Moramo priznati da je prošlo bolje od očekivanog!! Ostalo je samo nekoliko neizvučenih kartica, zajedno smo skupili 840 kn i podijelili na pola, pola za napuštene mace i pola za napuštene pasove 🙂 Hvala vam svima koji ste došli i pomogli, kupili kalendare ili donirali kune i papicu. Skupljeno je i 4 konzervica od 400 grama i 4 vrećice po 100 grama hrane 🙂

Pogledajte obavezno fotkice iako ni one ne mogu upola dočarati kako su naša srca puna i kako nam se široko osmjeh rasteže 🙂 HVALA VAM SVIMA!

Pogledajte fotogaleriju:

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)