Novosti,  Tko smo i što radimo

Predbožićna mačja GeNeralka – 20.12. od 14h i 21.12. od 10 h :) Dođi na veliko čišćenje prostora za napuštene mace i druženje sa njima!

 

U subotu 20.12. od 14h pa nadalje organiziramo veliku akciju čišćenja i dezinfekcije prostora gdje su napuštene mace pronašle svoju usputnu stanicu do udomljenja. Dođi i pomozi, učinimo zajedno ovaj Božić ljepšim i sigurnijim za napuštene mace! 

Nakon čišćenja, 21.12. s početkom u 10 h organiziramo drugu akciju – Predbožićnu mačju GeNeralku 2.0. gdje ćemo se posvetiti samo macama

Inspekcija na dijelu!

20.12.

Čistiti ćemo mačje plastične wc-e, njihove zdjelice, košare, krevetiće, grebalice te cijele prostorije u kojima one borave. Nakon što sve dobro očistimo – čeka nas još jedan bitan posao, a to je dezinfekcija! Pomoću prigodnih dezinficijensa borit ćemo se protiv malih, sitnih živih i poluživih bića (čitaj bakterija, virusa i svih ostalih mikroorganizama) koje mogu našim macama raditi zdravstvene probleme!

Sredstva za čišćenje, deznficijense, pomoćni i zaštiti pribor te materijal (rukavice, metle, vreće za smeće…) osiguravamo MI!

Od vas se očekuje dobra volja, organiziranosti i rad u timu! Bitno je da se obućete toplo i slojevito jer nakon dezinficiranja morati ćemo provjetravati prostorije, a dio posla morati će se obaviti i vani.

Točnu lokaciju ćete dobiti zasebno na e-mailu zbog sigurnosti naših maca te kako bi se zaštitili od bacanja i ostavljanja mačića koje nažalost današnjem društvu nije problem 🙁

20.12. Akcija kreće u 14 h gdje ćemo se rasporediti u skupine i podijeliti poslove i krenuti na Predbožićnu mačju GeNeralku 🙂 ! Dođite makar na sat do dva i pomozite nam!

Ti znaš da ti je ostalo tamo ispod stola malo smeća?
Ako mislite da ćete nam očisitit ovu košaru, grdo se varate! 🙂

 

Nakon što Tim za održavanje boravišnog prostora očisti i dezinficira prostor još nismo gotovi – 21.12 nastupa Tim za druženje s mačkama!!!

U nedjelju 21.12. od 10 h ujutro pa nadalje nastavljamo sa Predbožićnom mačjom GeNeralkom! Okupati ćemo mace, očešljati ih, svima dati sredstvo protiv glista, očistiti im uheka, okice i ono najbitnije maziti ćemo ih do besvjesti – https://www.youtube.com/watch?v=yHeA1EgGT1M  🙂

Dođite, priključite se našim akcijama jer jedino zajedno možemo osigurati ljepši i siguran Božić 2015! 

 

 

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)