Mačke,  Odrasle mačke,  Udomi

Beau

BEAU (još uvijek) TRAŽI DOM!
Prošli su kalvariju kao bebe, vjerojatno pokupili virus od mame, a zatim da sve bude bolje, nisu bili liječeni. Pa je onda lakše skupiti malce, strpati ih u kutiju i izbaciti na ulicu, nego pokušati pomoći i ispraviti štetu koja im je učinjena i patnju koja im je nanesena. Trebalo je 3 mjeseca da se u potpunosti sanira upala uzrokovana virusom i sekundarnim bakterijskim infekcijama, no USPJELI SMO!
Beau-u je čak i nekim čudom djelomično očuvan vid, no i dalje ne vidi savršeno (kao da ga to smeta, pih). Vjerujemo da je natprosječno inteligentno mačence, sve ga zanima, sve mora vidjeti, probati, pomirisati. U samo par dana shvatio je kako se otvaraju vrata, voli pričati, a ljubav uzvraća beskrajnim dijeljenjem pusa i predenjem sve u 16! Voli druge životinje, iako čuva on svoj teritorij pa prvo malo (no stvarno malo) negoduje. Zbog njegove slabovidnosti uvjet je da se udomljuje isključivo unutra, kao kućna maca, odnosno uz strogi nadzor (povodnik) ako bi išao van.
Cijepljen je protiv zaraznih bolesti, tretirani redovno protiv parazita, kastriran. Naučeni je na mačji wc, na suživot sa psima i drugim macama.
Bonita i Bai su pronašli svoje ljude, krajnje je vrijeme da ih nađe i Beau!
 
Kontakt: udrugasklonistedobrote@gmail.com
Molimo DIJELITE!

Beau je zauzeo jedan od krevetića, ovaj put na terasi i upija zrake sunca. Ali mu nije jasno zašto ga sad ja ometam u uživanju sa škljocanjem kamere. 

Beau je slabovidan micek koji je predivnog karaktera, maza nad mazicama, naučen na život u kući sa strogim kontroliranim izlascima u dvorište (njegova teta živi bogu iza nogu pa mu to može priuštiti). Vrlo je pričljiv micek. Kastriran je i cijepljen!

Zainteresirani, javite se na udrugasklonistedobrote@gmail.com.

 

 

 

 

 

 

 

 


Prošli su kalvariju kao bebe, vjerojatno pokupili virus od mame, a zatim da sve bude bolje, nisu bili liječeni. Pa je onda lakše skupiti malce, strpati ih u kutiju i izbaciti na ulicu, nego pokušati pomoći i ispraviti štetu koja im je učinjena i patnju koja im je nanesena.
Trebalo je 3 mjeseca da se u potpunosti sanira upala uzrokovana virusom i sekundarnim bakterijskim infekcijama, no USPJELI SMO! Beau-u je čak i nekim čudom djelomično očuvan vid, no i dalje ne vidi savršeno (kao da ga to smeta, pih).Vjerujemo da je natprosječno inteligentno mačence, sve ga zanima, sve mora vidjeti, probati, pomirisati. U samo par dana shvatio je kako se otvaraju vrata, voli pričati, a ljubav uzvraća beskrajnim dijeljenjem pusa i predenjem sve u 16! Voli druge životinje, iako on čuva svoj teritorij pa prvo malo (no stvarno malo) negoduje.
Zbog njegove slabovidnosti uvjet je da se udomljuje isključivo unutra, kao kućna maca, odnosno uz strogi nadzor (povodnik) ako bi išao van.
Cijepljen je protiv zaraznih bolesti, tretirani redovno protiv parazita, kastriran, naučeni je na mačji wc, na suživot sa psima i drugim macama.

Bonita i Bai su pronašli svoje ljude, krajnje je vrijeme da ih nađe i Beau!