Novosti

Buffy

2017. se čini tako daleko, tamo negdje.. A od te je godine Buffy s nama.
I ne, nismo je puno objavljivali, tražili dom, jer nekako je uvijek bila boležljiva, pa problemi s očima, pa konstantni problemi s ustima. Više – manje, bili su tu usponi i padovi glede njenog stanja.
Bebice s kojima je došla na skrb, pronašle su svoje zauvijek domove, a ona, takva sramežljiva, ostala je kod nas.
Ako nas pitate jel sretna, otvoreno ćemo napisati ne baš, jer ona je maca koja bi bila najsretnija da je sama, a mi joj to nikako ne možemo omogućiti..
Unatrag mjesec dana, Buffy je izgubila na kilaži, unatoč tome što apetiti ima, dlaka je postala masna, kuštrava, a oko vidite i sami. Opet ambulanta, biokemija, krvna slika, vratila se stara boljka – usta/zubi. Buffy sutra ide na rtg ustiju, te čim smirimo upalu na kompletno vađenje zubi. Veliki problem je njena paaaaa ajmo reć smanjena suradljivost, no s obzirom na sve, nije ni čudo.
Da bi Buffy mogli liječiti, HITNO trebamo pomoć, odnosno ona treba pomoć. Troškovi do sad su oko 800 kuna. Rtg će biti dodatni trošak, kao i sama operacija koja je čeka.
Nažalost, na dug ne možemo, jer se zakopamo preko glave i onda smo tek u problemu. Ako mislite da možete pomoći Buffy, uplatite joj koju kunu. Ako mislite da joj želite biti kum/kuma, dobro nam je došlo i to.
Hvala od srca svima koji će te se uključiti.. ❤
 
Udruga Sklonište dobrote
HR9623400091110790897
model: 00 ili 99, poziv na broj: datum uplate
SWIFT(bic): PBZGHR2X (za uplate iz inozemstva)
Paypal: udrugasklonistedobrote@gmail.com
Opis: Buffy