Novosti

Pippa

Draga ekipo, javlja se malena Pippa koja više i nije tako malena.🙂 
Jel se vi sjećate kako je ona bila loše kada nam je dojavljena? Doslovno nepomična, malo tko se usudio nadati njenom preživljavanju. No naš mali Pippendorf je sve to izgurala i danas je tu s nama. Iako invalid, iako u peleni, ona je jedno predivno biće u koje se teško ne zaljubiti.❤️
Unatrag nekoliko dana, Pippa je počela slabije jesti, umirila se, pa smo se prepali infekcije. Krvna slika je ukazala na povišene leukocite, provjerili smo odmah i bubrege koji su hvala bogu dobro. Trenutno je na terapiji, pa se nadamo da će uskoro biti ona stara.
Pippa ima dug od 350 kuna i moli vas da joj pomognete podmiriti ga. Kuna po kuna i na konju smo! Hvala!
 
Udruga Sklonište dobrote
HR9623400091110790897
model: 00 ili 99, poziv na broj: datum uplate
SWIFT(bic): PBZGHR2X (za uplate iz inozemstva)
Paypal: udrugasklonistedobrote@gmail.com
Opis: Pippa

Jel se sjećate malene curice koja nam je došla na skrb kao živući leš, te su joj ama baš svi davali minimalne šanse da će preživjeti, a ako i preživi, da će biti u pitanju teški invaliditet?
Mi se itekako sjećamo dana kada smo je preuzeli na skrb, pothlađenu, s crvima u anusu. Pippa je bila zaista jako loše i morali smo biti ekstra uporni i optimistični kako bi ona dobila šansu i kako bi se zajedno s njom borili.
I evo je, par mjeseci nakon što smo je primili na skrb. Živa je, zdrava, doduše doživotna paraplegičarka, ali željna života. Kada ujutro pogleda svoju tetu čuvalicu s onim velikim, špekulastim okicama, teta ne žali ni sekunde truda i brige koje je uz vašu financijsku pomoć uložila u nju.
Pippa ima slomljenu kralješnicu, visoko, a hodati na 4 noge nikada neće.
U peleni je i to funkcionira odlično. Ona se snalazi kao riba u vodi, a ono što smo dosada naučili o životinjama s posebnim potrebama je činjenica da su mnoge prepreke samo u našim glavama.
Pippa vas moli da ako možete da joj pošaljete koju pašteticu, vrećicu mokre hrane.
Hvala ljudi! 🙂