Novosti

Educirani novi volonteri/ke udruge za zaštitu mačaka Sklonište dobrote

 

Ove subote 8.11.2014. održana je radionica za volontere/ke Udruge za zaštitu mačaka Sklonište dobrote. Na interaktivan način sudionici su učili o volontiranju, o radu udruge i kako pravilno brinuti o mačkama prilikom procesa udomljavanja, kao i kako organizirati akciju. Odmah smo zajednički isplanirali i tri akcije od kojih ćemo neke provesti ove godine. Nakon radionice dio volontera/ki prisustvovao je druženju s mačkama i mačićima koji su na privremenoj skrbi Udruge.

 

Radionicu je vodila Marina Kolar iz Udruge Zora, a provedena je u sklopu mentorstva “Mjesto za nove inicijative” koje je Udrugu za zaštitu mačaka “Sklonište dobrote” dobila u sklopu projekta “Rodno ravnopravan utjecaj u lokalnim zajednicama” podržanog od Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva i Međimurske županije.

 

Uz nadu da ćete nam se pridružiti na akcijama koje u skoroj budućnosti pripremamo, pozivamo vas da pogledate album sa mačkama koji traže svoj dom i pružite barem jednoj topli dom.

Ukoliko niste u mogućnosti udomiti mačku, možete postati kum/a maci po vašem izboru ili pak striček/teta čuvalica i na taj način potpomoći udomljavanju i brizi za napuštene mace.

 

 

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)