Novosti,  Odrasle mačke,  Udomi

Emma

Da, dobro vidite. Emma, tzv. Emilja Kokić 😂 traži još uvijek dom.
Ako se pitate zašto ga pobogu maca poput nje još nije pronašla, odgovor je vrlo jednostavan.
Emma je baš poseban karakter , maca kojoj će trebati dugo, dugo da vas prihvati, ali kad vas prihvati onda je dio vas.❤️
Emma je 6 godina imala svojeg čovjeka koji je preminuo, a nju nitko nije mogao/želio uzeti. Uzela ju je naša teta čuvalica, no vrlo brzo se pojavio problem. Emma užasno teško prihvaća druge mace, maksimalno jednu, koja nije nametljiva, a najsretnija je sama sa svojom tetom/stričekom čuvalicom.
Calici virus joj je narušio zdravlje, tako da smo je dugo držali na terapiji kako bi je doveli u stanje u kojem je danas. Povremeno kašljuca, no bildanjem imuniteta izbjegavaju se komplikacije, budući da su njoj pluća oštećena. Emma je vrlo samozatajno i nenametljivo mače, čvrstog karaktera i s njom nema zezancije. Ona sama odabere svog čovjeka unutar obitelji, te je s tim čovjekom najbolje biće na planeti.
Tražimo joj dom u kojem će biti jedina maca, ili eventualno da ima mačjeg nenametljivog frenda. Također, nije baš dobra s malom djecom, pa bolje da ne stvaramo stres i njima i njoj. Stara je oko 7 godina, kastrirana, cijepljena i u suštini jako draga.
Ako imate domza Emmu, javite se.