Mačke,  Mlade mačke,  Udomi

Pal

PAL I PAM TRAŽE DOM – idealno zajednički, ali nije uvjet 🙂 😻🏡
 
Podsjetimo se, Pal i njena seka Pam uhvaćene su na lovku u USV projektu (projektu kastacija maca koje nisu pitome i socijalizirane na ljude) u sklopu jedne tvrtke u Čakovcu. Potpuno nesocijalizirane dobile su svoj kutak i šansu da se pripitome.
 
Nakon tjedana neuspjele socijalizacije i neuspjelog udomljenja, puštene su među ekipu jer ih više nismo imali srca vratiti nakon kastracije natrag u pogon tvrtke.
 
Pal je predivna elegantna crnka, nježnica, još uvijek plaha prema ljudima (ne napada, boji nas se). Pam je izuzetno zaigrana i živahna, glavna je proždrljivica i za hranu bi se prodala vragu 😀 Tako da nju sa igrom ili hranom možete vrlo brzo pridobiti 😉 dok je za Pal potrebna smirenost i strpljenje, te vrijeme.
 
Obje na prvu bježe od ljudi, ali kad strah popusti, velike su maze. Pam (crno bijela curka) pogotovo kod dijeljenja mokre hrane puno priča, gura se, mazi se, žica 😀
 
Obje su izuzetno društvene i OBOŽAVAJU druge mačke. Ali sve. Ukrotile su čak i mojeg čangrizavog starosjedioca koji više ne lajka nikakve prinove 😅 a naučene su i na pse.
Naučene su na život u kući sa izlascima u dvorište (znaju na mačja vratašca), uredne su, tretirane višekratko protiv parazita, cijepljene protiv zaraznih bolesti i kastrirane. Potpuno su zdrave!
 
Traže jednog ili dva udomitelja koji će imati dovoljno strpljenja i ljubavi prema njima, te razumijevanja i dati im prostora da se prilagode bez očekivanja da će se to desiti preko noći, u par sati, u par dana. Njima će zasiguno trebati dulje, ali nemojte dopustiti da to bude razlog da su one bez doma 🙂 idealno bi bilo da su uvjeti isti – kuća daleko od prometnice, kako bi curke mogle nastaviti izlaziti.
 
Kontakt: udrugasklonistedobrote@gmail.com